Az Epic felvásárolta a Fall Guys csapatát

Búcsút int a Devolver Digitalnak a Mediatonic csapata. A Fall Guys fejlesztőstúdiója, illetve annak anyavállalata mostantól az Epic Games szárnyai alatt folytatja a karrierjét. Ez szerencsére nem befolyásolja a Fall Guys jövőbeli terveit.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Meglepő, de annyira nem annyira meglepő. De mindenképp meglepő, csak nem mindenképp annyira, mint ha nem annyira lenne meglepő.

Jó sajtója van a játéknak, rá is kattantak páran és most benyelte az Epic. Viszont lehet, hogy az Epic-nek jó lenne egy második Fortnite, ami egy valid pénznyomda és azért hajlandóak a fejlesztőnek két valag pénzt kifizetni, meg utána még egy határral, csak azért, hogy nyomassák a játékot mindig egyre jobbra, ők meg fejvesztve örülnek ennek az egésznek. Hardcore romantika és mindenféle ármányok, Hölgyeim és Uraim! Egész jó plot, de ki veszíti el a fejét a végén? Tartsanak velünk a jövő héten is, amikor kiderül!
#9
Gondolom ez nem lesz hatással a csalók arányára... :/
#8
#6: +1
#7
#5: Most aztan "jolmegaztmondtad"... XD
#5
#4: Ez mellément, de nem gond, majd legközelebb
#4
(Cry)Tek: Találó név :) Te egész nap sírsz, nyavalyogsz és picsogsz minden kommenten vagy híren XD
Nagyon savanyú egy figura lehetsz.
A fenti játék pedig egy vidám darab.
Ki ne próbáld, mert még jól véletlenül mosoly csak az arcodra. :)
#3
#1: Egész jó játék haverokkal :) kicsit hamar ki tud fulladni de mindig jön valami update ami valamennyire megkavarja a helyzetet

Örülnék egyébként ha emiatt free to play lenne!
#2
#1: Állatira zavarhatott hogy ott van. Imádom azokat akik szerint ha valami NEKIK nem tetszik, vagy NEKIK nem kell, az “felesleges” és jobb ha nincs is.
#1
Remélem stramről leszedik majd és akkor 1 hulladékkal kevesebb :)