Március végén jön a Doom 3 PS VR-os kiadása

A Bethesda Softworks és az id Software mindenféle felhajtást hanyagolva jelentették be, hogy PS VR-ra költözik a Doom harmadik epizódja. A Doom 3:VR Edition tartalmazni fogja a Resurrection of Evil és a The Lost Mission expanziót is.

Március 29-én már PlayStation VR-on is átélhetjük a Doom 3 és a két kiegészítője által kínált horrorisztikus marsi kalandokat. A Doom 3: VR Edition Playstation 4 mellett természetesen PlayStation 5-ön is játszható lesz majd.

A tisztességes hosszúságúra hízott csomag - nagyjából 15 óra játékidőt kínál az alapjáték, a Resurrection of Evil és a The Lost Mission együttvéve - egy kisebb ráncfelvarráson is átesett, így új textúrákat, szebb shadereket és még tisztábban szóló hangeffektek kapunk benne.

Természetesen az irányítás is a VR-hoz lett szabva, aminek köszönhetően kikukucskálhatunk minden sarkon, valamint egy gombnyomásra 180 fokot pördülhetünk, hogy egyetlen démon se tudjunk mögénk lopakodni. Emellett az életerőnket, a páncélunkat és a lőszerkészletünket is a karunkra erősített kijelzőn láthatjuk majd.

2 komment - szólj hozzá!