Március végén jön a Doom 3 PS VR-os kiadása

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda Softworks és az id Software mindenféle felhajtást hanyagolva jelentették be, hogy PS VR-ra költözik a Doom harmadik epizódja. A Doom 3:VR Edition tartalmazni fogja a Resurrection of Evil és a The Lost Mission expanziót is.

Március 29-én már PlayStation VR-on is átélhetjük a Doom 3 és a két kiegészítője által kínált horrorisztikus marsi kalandokat. A Doom 3: VR Edition Playstation 4 mellett természetesen PlayStation 5-ön is játszható lesz majd.

A tisztességes hosszúságúra hízott csomag - nagyjából 15 óra játékidőt kínál az alapjáték, a Resurrection of Evil és a The Lost Mission együttvéve - egy kisebb ráncfelvarráson is átesett, így új textúrákat, szebb shadereket és még tisztábban szóló hangeffektek kapunk benne.

Természetesen az irányítás is a VR-hoz lett szabva, aminek köszönhetően kikukucskálhatunk minden sarkon, valamint egy gombnyomásra 180 fokot pördülhetünk, hogy egyetlen démon se tudjunk mögénk lopakodni. Emellett az életerőnket, a páncélunkat és a lőszerkészletünket is a karunkra erősített kijelzőn láthatjuk majd.

2.
2.
Helium Prime
#1: Egy gombnyomásra 180 fokot pöröghetünk! :) Ez a legjobb dolog ami vr-ben történhet!
Még egy sokkal jobb kijelző esetében sem kellemes folyamatosan!
1.
1.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...