Space Jam: A New Legacy - az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Entertainment Weekly jóvoltából befutottak az első képek a Space Jam következő részéről, amelyben már LeBron Jamesnek kell helytállnia Tapsi Hapsiék mellett. Csekkoljátok!

Az Entertainment Weekly közölte le az első képeket az új Space Jam-filmből, amely az A New Legacy alcímet kapta:


A történet főszereplője ezúttal LeBron James lesz, aki a fiával együtt egy videojátékos világban, a Server-verse-ben találja magát, ahol a Don Cheadle által alakított Al G Rhythm lesz az ellenlábasuk. A humanoid mesterséges intelligencia James követőire pályázik (a sportolónak a valóságban 80 milliós Insta-tábora van), a helyzetből pedig egy kiadós kosárlabdameccs jelenti majd a kiutat Tapsi Hapsiék oldalán.

A Space Jam: A New Legacy július 16-án érkezik, és a mozik mellett az HBO Max kínálatában is elérhető lesz.

4.
4.
sasncore
Tapsi Hapsiék a múlt, ezerszer jobb vicesebb rajfilmek vannak rég óta. Ez egy pénzes hakni, rég eljárt az idő felette.
3.
3.
Nothing
Továbbra is úgy gondolom, ez a Lebron gyerek nem kameraképes. Biztos nagy virtuóz a palánk alatt, de egyszerűen nincs karaktere. Jordan se volt nagy színesz, de volt kisugárzása, jól hozta a karaktert, passzolt az egészbe - mondhatni jól működött együtt a rajzolt figurákkal. Ezek az új képek viszont egy pillanatra sem engedik feledtetni, hogy egy nyers, "lájkvadász", termékkapcsolásos produktumot látok, ami - bár ne legyen igazam - feltehetőleg tocsogni fog a PC bullshitben is.

Abba meg már bele se merek gondolni, kié lesz a főcímzene...
2.
2.
Onion
Vajon lesz benne meleg karakter?
1.
1.
Rókalesőcipő
Van egy olyan érzésem, hogy pocsék lesz, és a politikától sem lesz mentes. Fehér színész egy sem lesz benne, lesz benne viszont jó adag térdelés, még Tapsi Hapsiéknak is bocsánatot kell majd kérniük mert nem négerek. Lehet még egy cgi george floyd is lesz benne. Ja és fiú nyúl meg lány nyúl kérem? Ez már nagyon nem 21.századi! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...