25 percig mozog az Aliens: Fireteam

A Cold Iron Studios az Aliens: Fireteammel bővíti az Alien-filmek univerzumát, amelyben barátainkkal az oldalunkon küzdhetünk meg a legkülönfélébb xenomorphokkal. Most egy küldetést mozgásban is láthatunk.

Három napja bemutatkozott az Alien-univerzum legújabb videojátékos darabja, az Aliens: Fireteam. A külső nézetes, kooperatív lövölde olyan alkotásokból merít, mint a Left 4 Dead, és RPG-szerű fejlődési rendszerrel felvértezett tengerészgyalogosokat ereszt össze a veszélyesebbnél veszélyesebb xenomorphokkal. A Cold Iron Studios leült az IGN újságírójával, hogy egy huszonöt perces gameplayen mutassák be, mire számíthatunk.

A videóban az egyik korai küldetést látjuk, amelyben a Katangán, egy orbitális pályán keringő finomító fedélzetén kényszerülnek harcba a játékosok. A kötelezően gyér világítás mellett többféle fegyvert és ellenfelet is szemre vehetünk – hiába lennénk nagylegények a lángszóróval vagy a gránátvetővel, bizony a xenomorphoknak is van néhány trükk a tarsolyában. A fejlesztők szerint a csapatot botokkal is fel lehet, de azért elsősorban a barátokkal való játékot ajánlják.

Az Aliens: Fireteam PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és 5-re fog megjelenni valamikor a nyáron.

15 komment - szólj hozzá!