Diablo II: Resurrected - ne dobd el a régi mentéseid!

Noha a Diablo II: Resurrectedet a Blizzard semmilyen formában nem vonja össze az eredeti játékkal, a fejlesztők szerint „a legklasszabb funkció” az, hogy a régi mentéseinket gond nélkül importálhatjuk majd a remasterbe.

A BlizzConline-on hivatalosan is megerősítették a Diablo II felújított változatának érkezését, amelyre még 2021 folyamán számolhatunk. Az is hamar kiderült, hogy a Blizzard ezúttal elkerüli a Warcraft III: Reforgeddal elkövetett hibát, azaz a Diablo II: Resurrectedet teljesen különálló játékként jelenteti meg, nem vonja össze egyik részét sem az eredetivel.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindent teljesen elölről kellene kezdeni a remasterelt változatban. Matthew Cederquist, a Resurrected producere az IGN-nek árulta el, hogy az eredeti Diablo II mentéseit importálhatjuk majd az új játékba. Bárhol is hagytuk abban annak idején, most ugyanonnan folytathatjuk, de már a vadonatúj grafikával és hangdizájnnal – bár az eredeti játék vizualitására is visszaválthatunk egy funkció segítségével, ha szeretnénk.

A Diablo II: Resurrected PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, illetve Nintendo Switchen is megjelenik majd.

8 komment - szólj hozzá!