Felmondott a Hogwarts Legacy tervezője

Troy Leavitt, Hogwarts Legacy lead designere elhagyta az Avalanche Software csapatát, miután az elmúlt napokban komoly vitát keltett a YouTube-csatornája, ahol a fejlesztő korábban pro-Gamergate videókat készített.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#8: Ezért is fos az összes multi. Csak agymosót rabszolgák kellenek, akik be vannak csicskítva és nem lehet saját önálló ötleteik, mert ezt a szélső liberális ideológiát kell követni, különben jön a megszégyenítés. Amúgy nem tudom, hogy ez liberalizmus még egyáltalán?

Ezért is haldoklik a gamer és filmes ipar. Bevétel valahogy van, de érdemleges tartalmat már kutatni kell. Lásd Netflix: évi 100 sorozat, amiből jó ha 2 nézhető és kiemelkedő....
#8
#7: Aha,megprobalom mégegyszer,mert látom az indulatoktól nehéz értelmezni. A múltkori cikktől teljesen függetlenül írtam ezeket általános tényként,és de a bankszektorban egy felsővezetőre ferde szemmel néznek egy válás miatt, ez még nem jelenti, hogy ne történne rendszeresen, de van rá szakmai reakció. És de ha van egy média platformod ahol akár mizogén akár náci akár bármilyen más negatívan megítélt ideológiák mellett állsz ki nem jutsz keresztül egy jobb HRen se ma se 10-15 évvel ezelőtt. Aláírom Lehet,hogy ebben az esetben szimplán annyi történik amit írsz és boszorkány üldöznek, de ez még nem változtat azon, hogy nagyvállalati környezetben ezek a dolgok így működnek ahogy írtam. Ha valakit kirugnak mert baromsagokrol fröcsög a neten az teljesen alap már nagyon régóta, a magas beosztásban dolgozok esetében tízszeresen is. Azért mert ez a példa esetleg a kivételt erősíti, még ez a standard minden komolyabb multinál, szar az élet vágom
#6
#4: Látom egy szó se ment át abból amit írtam, de ha te ettől jobban alszol nekem ok
#5
#1: Melyik?
Mivel pár évtizedes ciklusokban egy új cancel culture jelentkezik amelyik a korábbi által "kiharcolt" ""értékek"" ellen lázad.

Még tart a '90-es években indult a folyamat amiben most élünk, de mire a most születettek felnőtt korba lépnek már a mostani cancel culture ellen fognak lázadni.
#3
#2: Belenéztem a csatornájába, nem találok semmi kivetnivalót. Úgy érzem inkább az inger küszöb egyre alacsonyabb bármi szélső liberális nézettel szemben.
#2
#1: Múltkori ugyanerrol a játékról szóló cikktől teljesen függetlenül,nemtudom mennyit/mit dolgoztál életedben, de egy normális HRrel rendelkező cégeknél ez 10 évvel ezelőtt is pont így volt,főleg magas beosztásban.Ha lenne egy jutub csatornám ahol mizogén vagy bármilyen hasonló tartalmak mellett osztanám az észt egy interjúig se jutnék el.Baszki egy bankszektorban egy vezetőre már egy válás miatt is gyanúsan néznek.Cancel culture tényleg szar és túlzás de ez pont nem az, ne legyenek már tévkepzeteink a való életről