Marvel's Avengers - lassabb lesz a fejlődés

Íme, egy újabb hír, ami nem lesz népszerű a Marvel's Avengers játékosainak körében. A Crystal Dynamics számos változtatást eszközöl az e hónapban érkező nagy frissítésben: például alaposan megnehezítik a hőseink fejlesztését.

Számos izgalmas újdonságot tartogat majd a Marvel's Avengers márciusi nagy frissítése (ezekről mi is beszámoltunk bővebben), de lesz egy-két újdonság, ami biztosan kihúzza majd a megmaradt rajongóknál a gyufát. A Crystal Dynamics csapata a legutóbbi fejlesztői blogposztban mesélt a várható változtatásokról, amelyek alaposan felborítják majd a hőseink szintezésének menetét.

A fejlesztők szerint minden hagyományos szerepjátékba kell egy bizonyos fejlődési görbe, amely a magasabb szinteken nehezebbé teszi a szintlépést, ez azonban hiányzott a Marvel's Avengersből. A szuperhősök éppen olyan gyors tempóban lépték meg az ötvenedik szintet, mint az első néhányat, a Crystal Dynamics szerint pedig az ezzel járó számos új képesség és fejlesztési lehetőség összezavarhatta a kezdő játékosokat. A megoldásuk erre az, hogy a 25. szint felett fokozatosan lelassítják a fejlődést, így a maximális szintű karaktereinkért igazán meg kell majd küzdenünk.

Némi öröm az ürömben viszont, hogy a március 18-án élesedő update magával hozza majd a Marvel's Avengers újgenerációs frissítését is, amelyet a konzolos tulajok ingyen beszerezhetnek. Ahogy azt a legújabb előzetes is megemlíti, Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön gyorsabb töltési idők, 4K-s felbontás, és 60 fps-es mellett, valamint alaposabban rombolható környezetben szállhatunk szembe az AIM rosszfiúival.

8 komment - szólj hozzá!