WoW: Shadowlands - élesedik az első frissítés

Habár a szokásosnál többet kellett várnunk a World of Warcraft legutóbbi kiegészítőjének első lényegesebb frissítésére, a 9.0.5-ös patch a jövő héten megérkezik, és számos változtatást hoz magával.

Sajnos a World of Warcraft: Shadowlands következő nagy tartalmi frissítésére, a BlizzConline adásán bemutatott Chains of Dominationre még várnunk kell egy darabig, de addig sem maradunk újdonságok nélkül. A március 10-én élesedő 9.0.5-ös frissítés egy köztes patch lesz, amely elsősorban nem új tennivalókkal, hanem mechanikai és rendszerfrissítésekkel, valamint balanszolással teszi élhetőbbé a Warcraft-univerzum túlvilágát.

Az óriásira nyúló patch note-ok szerint majdhogynem minden kaszt és specializáció számíthat különféle változtatásokra - a legtöbb esetben csupán buffokról és nerfekről van szó, néhány esetben azonban komoly átalakuláson eshetnek át a Covenant-képességek, vagy a legendás szintű felszerelések effektjei. Némi finomhangolást kapnak továbbá a Mythic+ dungeonjei, illetve változatosabbak lesznek a Torghast kihívásai is.

A frissítés legnagyobb ütőkártyája azonban a régi expanziókból visszatérő Valor-rendszer lesz. Mivel a Shadowlands alaposan megritkította az ötfős dungeonökből érkező jutalmakat, a kiegészítő első néhány hónapjában a magas szintű PvP-játékosok komoly előnyhöz juthattak a Mythic+ rendszerét favorizáló társaikkal szemben. A Valorpontok ezt a szakadékot hivatottak áthidalni, hiszen a felszerelésünk fejlesztésére használható valutát minden esetben megkapjuk majd, még akkor is, ha egy Mythic+ dungeon teljesítése után használható zsákmány nélkül maradtunk.

0 komment - szólj hozzá!