VR-játékot kapnak a Zombieland-filmek

  • Írta: gorien
  • 2021. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Pictures és az XR Games együttműködéséből születik a Zombieland VR: Headshot Fever, ami videojátékos formában igyekszik visszaadni a filmek akasztófahumoros hangulatát.

A Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin és Jesse Eisenberg nevével fémjelzett Zombieland 2009-ben hozott némi frissességet a zombiapokalipszisbe egyedi humorával, 2019-ben pedig újra összeállt a banda a Zombieland 2. – A második lövés kedvéért. A filmsorozatnak nem idegen a videojátékok világa, a folytatás ugyanis kapott egy shoot 'em up játékot Road Trip alcímmel a High Voltage-tól.

A franchise azonban most egy újabb kitérőt tesz, ezúttal a VR-játékok közé. A Sony Pictures és az XR Games közreműködésének eredménye a Zombieland VR: Headshot Fever, amelyben a legfőbb feladatunk a zombik lehető leggyorsabb darálása lesz. A fejlesztők célja egy színtiszta, sebességre épülő lövölde, amely megőrzi a filmek humorát is.

A Zombieland VR: Headshot Fever tavasszal jelenik meg Oculus Questre, Oculus Riftre, HTC Vive-ra és Windows Mixed Reality-headsetekre, később pedig PlayStation VR-ra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...