Thompson Gates-t okolja az egyetemi vérfürdőért

Jack Thompson (kereszteslovag, videójáték-inkvizitor) Bill Gates-t és a Microsoft-ot hibáztatja a Virginia Tech egyetemen történt mészárlásért.
  • Írta: nimat16

Kommentek

#28
Hahahahhaha ez kicsit vicces ennek semmi köze ehhez sztem ez hülyeség
#27
fojeszModerátor
Itt nem a fegyvertartással van a probléma. Svájcban is lehet fegyvert tartani legálisan, mégsem lőttek még le soha senkit. Itt alapvetően a társadalmukkal van gond.

Thompson meg szerintem csak simán így akar bekerülni a törikönyvekbe - mert egy galamb.
#26
Tényleg olyan már mintha fóbiája lenne a manusnak. Lassan jó lenne, ha valaki észrevenné, hogy mentálisan beteg ez az ember.

Másrészt meg a CS szerverekért nem a Valve felelős?
#25
Ez mi hülye ez. A GTA volt a hibás, nem a kurva CS...
#24
De ahhoz az emberben kell lennie egy "öldöklős" hajlamnak,hogy ilyet csináljon...erre a játék nem sokat pakol rá....
#23
de most érti vki hogy mért perelget mindenkit orba-szájba???:S
#22
emberek ez elmezavarodott az már biztos .szerintem gyerekkorába megseggezte a mostoha apja oszt azé van befordulva.oszt rossz vót neki akkor hadd legyen rossz mindenkinek azé baszogat mindenkit
!:D
#21
ez az le a cs serverekkel!! helyette huzzunk fel passziánsz servereket. de hát akkor az meg hazárdjáték lesz.. hüpp hüpp... ez egy idiota.
#20
DaksModerátor
na ja de konyhakessel nem lehet valakit 20 méterről megölni.
#19
najóvan.... 1; mosmá igazán leszálhatnának a gémekről 2; süllyesszük el amerikát 3; a következő háború már a gémerek és a hülyék között lesz xD + mixer jól mondja
#18
ennek a parasztnak biztos vmi baja volt gyerekkorában azért ien ba...tt 1
állat .A játékipar már nemis tőrődik vele mert nemér el semmit ellenűk.Még nemjőttem rá hogy mért perelget be mindenkit ,ha a saját
családja elkezd GTA-zni vagy CS-zni akkor őket is beperli??xDD ekkora 1
faxlámát:D
#17
32:
Én is XD Erre nemtok mit mondani!
#16
már vártam a következő agyrohamát.. xD
#15
Nah azért mert Thompson nem tudot elsü lenni 1 CSI szerveren nem igy kellene vissza adnia.Ekkora marhaságot.Azt várom mivel fogja a viva pinata -t okolni talán állat kínzásnal vagy a lego star wars-t pedig személység roncsolással vádolja majd.Ez az egész egy vicc.
#14
ez akkora 1 szerencsetlen amekkorat a Fold meg nem b*szott... ijen ember nem letezik, ez nem is tom h micsoda, mer nem ember az biztos, hanem vmi csernobilbol szabadult csodtomeg v nem is tom h minek nevezzem
#13
A végén kiderül, hogy én okoztam a lövöldözést. :P
Ugyan már múltkor is kiderült, hogy fenyegetésekkel és pénzeléssel akart pert nyerni, de még mindig hagyják szaladgálni. Sőt, Ő maga egy ámokfutó. :P
Valószínűleg jobb egy bűnbakot találni, mint azt mondani hogy miért nem vette észre senki sem, hogy a gyilkos nem volt teljesen komplett.
#12
Ez a fószer károsabb az egészségre mint game-eket nyomni 10000éven át:Duwe boll mellet ezt utálom a legjobban.Mikor lesz már vki aki lelővi ezt a f@szt?
#10
SOPRANO. Szerintem a gyereke magasról lesz@rja hogy mit enged meg neki az apja. Te talán mindig azt teszed amit az apád mond? ;-) Bár szegény gyerek biztos titkolja a suliban hogy Jack az apja.
#10
Komp akart lenni, de nem komplett. Ilyen idiótát még egyet nem hordott a hátán a Föld. Az már szokásos dolog volt nála, hogy ilyenek miatt a játékokat vádolja, de most Gates is? Én Bill helyében most szépen beperelném és jó mélyre elásnám ezt a dögöt!
#9
ha csak a "jókivánságaink"tizede éri utol ezt a gyökeret,már jó!!!