Watch Dogs: Legion - elrajtolt a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
A konzolokon és Stadián ma elrajtolt a Watch Dogs: Legion többjátékos módja, amelyben kooperatív bandázás és egy kompetitív móka is várja a rajongókat. Egy launch trailert is kaptunk az imént.

PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Stadián ma rajtolt el a Watch Dogs: Legion multiplayer módja. A frissítés telepítése után kooperatívan bandázhatunk a barátainkkal, különféle küldetéseket teljesíthetünk, és még egy kompetitív játékmódot is kapunk Spiderbot Arena néven.

Ahogy arról beszámoltunk, PC-n később rajtol el a multi, miután a fejlesztők egy olyan hibába futottak bele, ami miatt bizonyos videokártyákkal crashel a játék - a javításon már dolgoznak. Azért a többi változat sem makulátlan: a Tactical Ops játékmód például mindegyik platformon később, a jelenlegi állás szerint március 23-án rajtol.

4.
4.
delphijos
#3: Részemről szó sincs “rajongásról” egyszerűen csak nem bánom hogy végigjátszottam. Nem érzem azt hogy elvesztegetett idő volt, de ennyi. Biztos nem térek vissza multizni.
3.
3.
GemForge
#2: Vmi miatt teljesen hidegen hagy engem ez a széria. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Pedig mind a két előző részét kipróbáltam, sőt, sokáig el is jutottam bennük, de vhogy nem tudtam egyikbe sem beleélni magamat. Sőt az első 2 rész volt a tipikus példája annak, amikor beleélés helyett inkább kínkeservesen szenvedő és erőlködő programozókat és grafikusokat láttam magam előtt, meg "kreatívokat"... és hát velük szenvedtem én is... (Amíg meg nem untam a próbálkozást is és el nem fogadtam, hogy ez nem fog menni.)
Na pont ez a szenvedő érzés kerít a hatalmába minden Legion hírnél és anyagnál. El sem tudom képzelni, hogy van olyan ember pl., aki rajong ezért a játékért és nem úgy van vele, hogy hát egynek elmegy... de akkor meg minek?
2.
2.
delphijos
Nekem amúgy tetszett a game. Kicsit repetitivek voltak a küldik, de nem volt rossz. És a város faszán meg van csinálva. Ami kevésbé tetszett hogy valójában nem volt túl sok különbség a különböző emberek között. Nem voltál “rákényszerítve” hogy jól válogasd össze az embereket.
1.
1.
Már látom lelki szemeim előtt a sok embert, aki éppen Stadián nyomja a multit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...