Next-gen frissítést kapott az xboxos Overwatch

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az Overwatch legutóbbi frissítésének különösen az xboxosok fognak örülni, hiszen a javítás már tartalmazza azokat az üzemmódokat is, amelyekkel megizzaszthatjuk a next-gen konzolunkat.

Megérkezett az Overwatch legutóbbi javítása, amely az xboxos verzió esetében egyúttal a next-gen frissítés: a letöltés és telepítés után megjelenik a beállítások között a preferált üzemmód kiválasztásának lehetősége, amely révén három különböző módon is megizzaszthatjuk az Xbox Series X-ünket vagy Series S-ünket.

A Resolution a nevéből adódóan a felbontást tartja szem előtt, és feláldoz egy keveset a képminőségből: cserébe Xbox Series X-en 4K-ban és 60 fps-sel, Series S-en 1440p-ben és 60 fps-sel fut majd. A Balanced módban pont fordított a helyzet: a 60 fps mindkét konzolon marad, a felbontás azonban 1440p és 1080p-re csökken, miközben a képminőség javul. A Framerate mód pedig értelemszerűen azoknak szól, akik minél több képkockát kisajtolnának a játékból: a végeredmény 120 fps lesz 1440p, illetve 1080p mellett.

A Blizzard arról nem ejtett szót, hogy miért késik a PlayStationre szánt next-gen frissítés, de a korábbi tapasztalatok alapján a Sony konzoljai esetében kevésbé triviális ennek az elkészítése: annak idején a Rocket League fejlesztői árulták el, hogy míg az Xboxokon egy kisebb patchet igényel a 120 fps engedélyezése, addig a PlayStationnél lényegében egy natív portot kell összerakniuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...