Fall Guys - hét pályát hoz az új szezon

  • Írta: szlav
  • 2021. március 11.
  • Letöltés
Link másolása
Pontos dátumot ugyan továbbra sem kapott a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, a hírek alapján megéri a frissítésre várni. Hét vadonatúj kihívással bővül majd a játék, melyek közül az egyiket már le is csekkolhatjuk.

Alacsony gravitációs zónák, erőterek, neonfények és hatvan kétballábas zselébab. Ez vár ránk a Fall Guys negyedik szezonjával érkező Skyline Stumble pályáján, amely csak egy lesz a frissítésben található hét kihívás közül. A Mediatonic csapata (amely egyébként már az Epic zászlaja alatt menetel) Twitteren osztotta meg az általunk is mellékelt teasert, ami egy kis ízelítőt ad abból, hogy mire is számíthatunk majd pontosan, miközben azt a bizonyos koronát hajkurásszuk.

Pontos dátumot egyébként továbbra sem kapott a Season 4, de a premier nem lehet már túl messze, a Mediatonic ugyanis megígérte, hogy március 15-én egy újabb, ezúttal teljesértékű előzetessel jelentkeznek majd, amelyben lerántják a leplet a szezonkezdés dátumáról is.

2.
2.
shatterhand
1het után meguntam. Mi dig ugyanazokat a palyakat dobta be
1.
1.
DarkLord
Már itt az ideje, mert rég játszottam vele, most ebben a szezonban a 3.-ban meg baromi gyorsan el lehetett érni a 40-es szintet és utána gyakorlatilag már semmi tennivaló nem maradt a játékban, amiért érdemes lett volna játszani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...