Little Nightmares II - egymillió felett

  • Írta: szlav
  • 2021. március 12.
  • Biznisz
Link másolása
A kritikusok magas pontozással, a játékosok pedig a pénztárcájukkal mondtak köszönetet a Tarsier Studios csapatának. A Little Nightmares II jókora mérföldkövet tudhat maga mögött: máris elkelt egymillió darab a hátborzongató játékból.

Habár sajnos a Tarsier Group nem készít több Little Nightmarest, valószínűleg rengeteg rajongó bízik abban, hogy a Bandai Namco nem hagyja végleg parlagon a rémisztő platformerszériát. A második rész fogadtatására egyáltalán nem panaszkodhatnak a japánok, hiszen mind a játékosok, mint pedig a kritikusok körében nagyot aratott a februárban bemutatott epizód - Májkül kollégánk a tesztjében például 9 ponttal értékelte az alkotást.

Így tehát csak örülni tudunk a hírnek, miszerint üzleti szempontból is sikeresnek bizonyult a Tarsier fejlesztése. A Bandai Namco európai ágazata ugyanis közzétette a hírt, miszerint a premier óta eltelt alig egy hónap alatt már több mint egymillió példányban talált gazdára a játék. Itt pedig vissza is kanyarodhatunk a cikkünk elejére, Herve Hoerdt, a Bandai Namco Entertainment Europe üzleti fejese ugyanis egy köszönettel zárta a közleményét, majd hozzátette: "Már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek, hogy mire számíthattok legközelebb a Little Nightmares univerzumában."

Ezzel tehát akár el is könyvelhetjük, hogy az eddigi fejlesztőcsapat távozásával nem ér véget a gonoszsággal és szörnyetegekkel teli világban ragadt aprócska hőseink kalandja. Egyelőre persze nem tudhatjuk, hogy hagyományos folytatást vagy esetleg valamiféle mellékágat kaphat-e majd a széria, de akárhogy is legyen, mi már alig várjuk, hogy mi sül ki a dologból!

3.
3.
KopyAti
#2: Remélem ezzel nem lőttél le vmit, mert még nem értem a végére. Egyébként meg tripla pacsi a fejlesztőknek! Egy két helyen igencsak bekaksiztam.
2.
2.
azureknight0715
Tènyleg az volt. Ezt èn már inkább hívom művèszetnek amit ők megcsináltak ezzel a játèkkal. Remènykedek hogy majd a fejlesztőcsapat csere nem fog a játèl róvására menni, mert nagyon èrdekelne hogy mi is van a világitótoronyban
1.
1.
thelegendary
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...