Dying Light 2 - helyzetjelentést tesz a Techland

  • Írta: szlav
  • 2021. március 12.
  • Hír
Link másolása
Már több mint egy év eltelt azóta, hogy valami érdemlegeset hallottunk volna a Dying Light folytatása felől. A Techland végre megtöri a csendet, hamarosan beszámolót kapunk a játék alakulásáról.

A Dying Light 2 fejlesztése a legkevésbé sem nevezhető zökkenőmentesnek. Miután a zombis játékot először leleplezték a 2018-as E3 színpadán, sorra érkeztek a hírek csúszásokról, a projektet elhagyó fejlesztőkről és úgy általánosságban a játék kétes állapotáról. Épp itt az ideje tehát, hogy a Techland valami jót is felmutasson - valószínűleg éppen erre készülnek a következő helyzetjelentésük során.

A stúdió Twitteren jelentette be, hogy alig egy hét múlva, egész pontosan március 17-én előállnak egy fejlesztői helyzetjelentéssel, amely során remélhetőleg nem csak a munkálatok menetéről, de remélhetőleg magáról a játékról is megtudhatunk majd ezt-azt. Mi mindenképpen tájékoztatunk majd benneteket a friss infókról.

A Dying Light 2 egyébként eredetileg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re lett bejelentve. Az eredeti premierdátum 2020 januárját jelölte meg, ez a hajó azonban nyilvánvalóan elúszott már.

6.
6.
markoci555
én nem számítok semmi jóra, bejelentik, hogy szét van k***a a játék és még csúsznak, ha egyáltalán megjelenik
5.
5.
Aanash
Èn rühelltem mindig a horror játèkokat,de haverokkal rengeteget játszottunk az első rèsszel.
Az egyetlen horror játèk amit vègigvittem, ès az emlèk is pozitív.
Amúgy meg a Daylight-ot se bírtam vègig játszani pedig az nem egy komoly horror.
Fènyes nappal, az ablak mellett izzadtam annyira paráztam:D
Nem nekem valók ezek.
Ha jól emlèjszek a dead space 2-vel bírtam kb 15-20 percig.
4.
4.
Zserigta
#2: Az tény, hogy a hangok mocsok jók benne.
Fejhallgatóval teljesen olyan mintha tényleg ott lennél.
Jók a környezeti hangok, ahogy a távolban valamit felborít a zombi és társai.
Rendkívül imádtam az első részt.
Olyannyira, hogy a Dying Light 2 az első és egyetlen játék amit elővételben megvettem. Persze amilyen a szerencsém, csúszik is éveket.
2.
2.
Csabzz
Számomra egyik legjobb zombis játék, és sajnos előtte megvettem a Dead Island-eket:( Hogy honnan tudom hogy egy jó zombis játék? Ténylegesen f**ok kimenni éjszaka, főleg a második szekciónál. Ezek az üldözések egyszerűen kiveszik belőlem a szuszt! Kontrollerrel játszok vele de egyszerűen hogy figyeljem merre ugrok, hátranézzek item-et dobni, de még maga az egész "na majd a köv üldözésnél ezt meg ezt taktiktát használom" gondolatmenetem is odavész, annyira parák a hangok, a zene hozzá. Imádom! Mai napig nem bírtam emiatt végigvinni az 1-et sem:D Hát ha még bekapcsolom az online mode-ot ahol éjszaka a player Hunter-ek is levadászhatnak!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...