FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

  • Írta: szlav
  • 2021. március 13.
  • Hír
Link másolása
Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.

Örülhetnek az Xbox-tulajok és a Game Pass játékosai, hiszen a Bethesda felvásárlását követően máris húsz cím landolt az előfizetéses szolgáltatás folyamatosan bővülő könyvtárában. És habár nem kimondottan vadiúj játékokról van szó, a listában szereplő címeket látva senki sem vonhatja fel az orrát. Akik pedig az egésszel a legjobban jártak, azok az újgenerációs konzolok játékosai, az Xbox Series X és Series S FPS Boost funkciója ugyanis hamarosan elérhető lesz a lista számos játékában.

Az Xbox Podcast legutóbbi adásában Larry Hryb és Jeff Rubenstein elárulták, hogy a konzolokon korábban 30 fps-sel döcögő The Elder Scrolls: Skyrim - Special Edition, a Fallout 4, a Fallout 76, a Dishonored: Definitive Edition és a Prey is megkapja a 60 fps-es gyorsítást. Sokak számára valószínűleg már ezért jó hír a Microsoft és a Bethesda partneri kapcsolata, de a fenti listát látva egyáltalán nem kizárt, hogy a későbbiekben további címek is részesülhetnek majd hasonló kezelésben.

2.
2.
semike
Én is nekiállok a Dishonored-nek, csak előbb Skyrim-ozok pár hétig.
:))))
1.
1.
delphijos
Most akartam újratolni a Dishonored-et, de akkor már megvárom a millió fps-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...