Digitális lesz az idei PDXCON

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a Paradox Interactive nagyszabású rajongói eseménye, a PDXCON, idén azonban digitális formában pótolja azt a kiadó. Ezt a hétvégi PDX Insiderben jelentették be a srácok.

Idén már nem marad el a Paradox Interactive 2017 óta megrendezett rajongói eseménye, a PDXCON, digitális formában fogják megtartani PDXCON Remixed néven május 21-23. között. Az ingyenesen követhető rendezvényen a szokásos panelbeszélgetések mellett helyzetjelentésekre és bejelentésekre is számíthatunk, és egy új Paradox-stúdió is bemutatkozik majd állítólag.

Ezt a hétvégi PDX Insiderben jelentette be a cég, amely egy órás stream volt, és a közeljövő Paradox-újdonságaival foglalkozott. Szó esett benne a Crusader Kings III első DLC-jéről, amely a héten jelenik meg, a Surviving Mars frissítéséről és arról, hogy egy új csapat viszi tovább a játék támogatását, a Stellaris bővítményeiről mind PC-, mind pedig konzolfronton, és az Empire of Sin Xbox Game Pass-támogatása is terítékre került.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...