DOOM Eternal - befutott az új DLC teasere

  • Írta: szlav
  • 2021. március 15.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan egy hosszabb előzetessel jelentkezik a DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two, de addig is kapunk egy kis ízelítőt a Doom Slayer történetét lezáró csomag látványos jeleneteiből.

Hamarosan véget ér a Doom Slayer pokoli ámokfutása. A DOOM Eternal második, s egyben utolsó sztorikiegészítője, a The Ancient Gods - Part Two pontot tesz a 2016-ban rebootolt saga végére, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a finálé nem fog finomkodni. Az id Software és a Bethesda március 17-én mutatja be teljes pompájában a DLC-t, de addig is itt egy teaser, hogy megfelelően ráhangolódhassunk a mészárlásra.

9.
9.
TDavid22
#8: Sorry, Nightmare-ről toltam lejjebb Ultra Violence-re....
8.
8.
TDavid22
#7: A második pályán az egyik arénában elakadtam és 2-3 nap küzdés után sem sikerült tovább jutnom. Ezután lecsekoltam gyorsan, hogy van-e achivement, hogy végig vigyem a DLC-t Ultra Violence-n, de mivel nem volt inkább lejjebb vettem a nehézséget.
7.
7.
JohnSpartan
#4: Biztos hogy nem vennèm lejjebb a nehézségi fokozatot csak amiatt mert elakadtam. Egyszer majd csak sikerül... Csak megemlítettem hogy van 1-2 túl OP ellenfél akik ha társaságban jönnek elég nehezek tudnak lenni. :)
6.
6.
Gerzson95
Elég stresszes tud néha lenni az életem, nem kell, hogy ez a játék még rádobjon oár lapáttal. :D
4.
4.
TDavid22
Ha a dlc nehéz, akkor a master level-eket messziről kerüljétek... :D
De csak úgy megemlíteném, hogy a nehézség fokozat bármikor lejjebb illetve feljebb állítható.
3.
3.
KENKILL
Osztom az előttem szólók véleményét. Én már túl vagyok minden souls játékon és általában keresem a kihívásokat játékokban de amit az ancient gods rászabadít az emberre az valami kegyetlen. Persze nightmare-en kezdtem neki aztán szépen vissza kellett skáláznom a nehézséget csakhogy lássam mi lesz a sztori. Imádom ezt a gamplayt és szerintem hosszú ideje az Eternal vitte az első komolyabb innovációt az FPS műfajba de remélem azért végig lehet majd játszani anélkül hogy agyvérzést kapna az ember...
2.
2.
JohnSpartan
Egy ideje kispadra küldtem a jàtékot mert elakadtam az utolsó fél óránál szerintem. UV-en kezdtem alapból mert nem szeretem a könnyű jàtèkokat, de màr ez is elég izzasztó tudott lenni 1-2 fight-nàl. Az a rohadt pajzsos, baltás köcsög meg tudja nehezíteni az ember életét... főleg ha 20 kissebb nagyobb démon ugrál körűlötted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...