Deathloop - lássuk a fegyvereket!

  • Írta: gorien
  • 2021. március 16.
  • Videó
Link másolása
Egy időhurokban ragadt orvgyilkos mire menne fegyverek nélkül? A Deathloopban változatos arzenál áll rendelkezésünkre a sörétesektől és mesterlövész puskáktól kezdve az automata lövegtornyokon át a természetfeletti képességekig.

Az Arkane Studios legújabb játéka, az időhurokra épülő Deathloop nemrég a State of Playen mutatta meg magát, utána pedig a fejlesztők egy kis videóban elmagyarázták, hogyan is működnek az alkotás alapvető mechanikái. Noha a Deathloop az ígéretek szerint épp annyira lesz agymunka, mint puskaropogtatás, a változatos fegyverek nagy szerepet játszanak benne – ezekre vethetünk egy pillantást a Game Informer videójában.

Kis kaliber, nagy kaliber, machete, van itt minden, mi szem-szájnak ingere lehet: akár a távoli kivégzéseket, akár a közeli harcot kedveljük, bizonyára megleljük a nekünk kedves golyószórót. És ha nem lenne elég a fegyverarzenál, a Dishonoredhöz és a Preyhez hasonlóan most is rendelkezünk néhány természetfeletti képességgel, ami megkönnyíti a helyezkedést és az ellenfelek aprítását.

A Deathloop május 21-én jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Neo1989
Tulajdonképpen ez egy Dishonored csak puskákkal. Bár attól még tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...