Brit toplista: Miles Morales nagy visszatérése

  • Írta: szlav
  • 2021. március 16.
  • Toplista
Link másolása
Az elmúlt héten újabb PlayStation 5-készletek érkeztek az Egyesült Királyságba, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: a platform legnépszerűbb játéka, a Spider-Man: Miles Morales ismét az élre tört.

Némileg megkésve érkezett ezúttal a GfK legfrissebb eladási toplistája, amely alaposan fellendült, hála a szigetországba érkező új konzolkészleteknek. A Spider-Man: Miles Morales legutóbb a premierje környékén, azaz tavaly novemberben vezette a listát, és habár a játékot PS4-en is lehet játszani, világos, hogy sok játékos mostanáig a PlayStation 5-ös verzióra várt - még akkor is Miles lenne a koronás, ha a PS4-es eladásokat levonnánk a heti összesítésből.

A frissen érkezett konzolok (amelyeket egyébként ismét pillanatok alatt elkapkodtak) egyébként nem csap New York hálószövőjének tettek jót. Ötvenkét százalékkal nőttek az Immortals: Fenyx Rising eladásai is, a Mortal Kombat 11 Ultimate pedig 203 százalékos löketet kapott az előző hét óta. Az említett címek azonban mégsem kerültek fel a top 10-be, hiszen a Nintendo Switch exkluzívjai a briteknél örökzöldnek bizonyulnak - az Animal Crossing: New Horizons például már lassan egy teljes éve kirobbanthatatlan a lista élmezőnyéből.

  1. Spider-Man: Miles Morales
  2. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Minecraft (Switch)
  6. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  7. Grand Theft Auto V
  8. Assassin's Creed: Valhalla
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Ring Fit Adventure
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...