Így fest élesben a D&D: Dark Alliance

  • Írta: szlav
  • 2021. március 16.
  • Videó
Link másolása
Végre mozgás közben is láthatjuk, hogyan is fest a Baldur's Gate: Dark Alliance rebootja. A Dungeons & Dragons világában játszódó akció-szerepjáték csúf gonosztevőivel idén nyáron számolhatunk le.

A Wizards of the Coast számos klasszikus D&D-videojátékot éleszt újra a közeljövőben, köztük a Dark Alliance-ot is, amely a Diablo-szerű felülnézetes kameranézetét vállfeletti akcióra cseréli. Először a 2019-es The Game Awards műsorán hallhattunk a játék érkezéséről, azóta viszont sok idő eltelt, így a premier sincs már túl messze.

Habár a Dark Alliance hősei ismerősek lehetnek, már a mai előzetes alapján is egyből rájöhetünk, hogy a Tuque Games bizony az alapoktól indította újra a szériát. Igen, ebben a pörgős és látványos akciójátékban is halomra irthatjuk majd Faerûn szörnyetegeit, ezúttal viszont jóval nagyobb hangsúlyt kap a Dungeons & Dragons védjegyének tekinthető csapatmunka - de természetesen egyedül is nekivághatunk a kalandoknak, ha úgy tartja kedvünk.

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance június 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...