DOOM Eternal - itt az új DLC teljes előzetese

  • Írta: gorien
  • 2021. március 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Néhány nappal ezelőtt már teaselték, most azonban végre itt van az The Ancient Gods – Part Two rendes előzetese is. Doom Slayer története a végéhez közeledik, de ami a trailernél is jobb, hogy holnap már bele is vethetjük magunkat a harcba.

A március beköszöntével a Bethesda és az id Software hozzá is látott a rajongók bemelegítéséhez. Először egy látványos képpel, majd egy teaser előzetessel készítették elő a terepet a DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two-nak, ami a 2016-ban megkezdett történet zárófelvonása lesz. Az ígéretekhez híven ma be is futott a teljes trailer is, azzal a további jó hírrel, hogy holnap már nyúzható is lesz a DLC.

A The Ancient Gods második részében a Pokollal vívott háborúnk a végéhez ér: a Sentinel-seregek élén megütközünk a Dark Lorddal annak utolsó erődítményében. Vadonatúj világokban járunk, de sosem látott ellenfelek állnak majd az utunkba, mint az Armored Baron, a Stone Imp, a mérgező Cursed Prowler vagy az újfajta Screecher, ami erősíti a többi démont, amikor végzünk vele.

3.
3.
Viktor_The_Best
Ez mar nem is Doom! Ez Destiny! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...