Ingyenes lesz a Horizon Zero Dawn a jövő hónapban

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 18.
  • Akció
Link másolása
Nem lassít a Sony a Play at Home kezdeményezését illetően, hiszen a következő hónapban nemcsak a Horzion Zero Dawn: Complete Editiont adja majd ingyen a PlayStation-tulajoknak, de mellé csomagol még kilenc kisebb címet is.

Április 1-ig még bérmentve lecsaphattok a 2016-os Ratchet & Clankre, utána pedig egy csokornyi indie játékkal tölti majd fel a Sony a Play at Home akciójában helyet foglaló játékoknak a listáját.

Március 25. és április 22. között olyan címekre csaphattok le PlayStationön, mint az Abzu, az Enter the Gungeon, a Rez Infinite, a Subnautica és a The Witness, valamint a PS VR-os Astro Bot: Rescue Mission, a Moss, a Thumper és a Paper Beast is ingyenes lesz majd mindenki számára.

Az áprilisi nagyágyú azonban kétségtelenül a Horizon: Zero Dawn lesz, amiből azonnal a Complete Editiont csomagolta be ajándékként a Sony. Aloy kalandját április 19-től május 14-ig  zsákolhatják majd be ingyenesen a PlayStation-tulajok.

15.
15.
crytek
Be is zsákolható a 9 cím...

https://store.playstation.com/en-hu/category/9779f12f-50c8-4c07-8d20-47e21293b6c6/1
14.
14.
crytek
#13: Nem kell ezekhez semmi sem
13.
13.
Mikeee
Sziasztok! Kb fél éve van PS4 Próm, előtte sosem volt PS-em. Jelenleg PS+ előfizetésem sincs. Ezekhez az ingyen játékokhoz kell PS+ előfizetés? A HZD-ra lecsapnék, remélem nem kell.
12.
12.
cso88ex
Ezazz, baby. Nagyon jó hírek.
11.
11.
pécégémer
Én kiplatináztam a Horizont, nekem nagyon bejött a harcrendszer Az indie címeket pedig nagyon jó ötletnek tartom. Párral volt már dolgom , és nem hiszem, hogy nagyobbat ütne ezek helyett mondjuk egy God of war, mert aki akarta már bezsebelte pár ezer forintért.
8.
8.
TrishtanAG
#5: Leszarozni a Rez-t, a Subnauticát és az Abzút komoly intelligenciára vall...
3.
3.
crytek
#2: Majd lesz. Azért kellettek volna az olyan címek, hogy a meglévő 5 mellé legyen mégtöbb
2.
2.
godach
#1: Mibe? Se ps-ed, se pedig vásárolni nem szoktál szvsz téged nem ~rint, nemhogy csalódj. (filléreskedés nem számít)
1.
1.
crytek
Azt hittem ps exlúziv cumok lesznek csak, nagyot csalodtam most :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...