Két Tomb Raider-játékot kínál ingyen a Square Enix

A ma esti rendezvényének promóciójaként egy kis meglepetéssel készült a Square Enix: limitált ideig ingyenesen lecsaphatunk a PC-s Lara Croft and the Guardian of Lightra és Lara Croft and the Temple of Osirisre.

Ma este 18 órakor kezdődik a Square Enix Presents című műsor, ahol a kiadó beszámol a közeljövőben érkező játékairól - az új Life is Strange például már biztosan ott lesz. Ezek mellett természetesen nem feledkeztek meg a Tomb Raider-széria huszonötödik születésnapjáról sem a cégnél, és amellett, hogy talán Lara Croft következő kalandja is szóba kerül majd, most egy akcióval is készült a témával kapcsolatban a Square Enix.

Ugyanis a kiadó most ingyen kínálja a Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris PC-s változatát. A játékok bezsákolásához mindössze egy Twitter-fiókra lesz szükségetek, hiszen a regisztráció után már csak annyi a dolgotok, hogy az alábbi bejegyzésre válaszoljatok a #SquareEnixPresents üzenettel, és már privát üzenetben küldik is nektek a letöltőkódokat.

Nem árt azonban sietni a fenti procedúrával, hiszen a kezdeményezés a ma esti rendezvény végeztével lezárul.

6 komment - szólj hozzá!