Két Tomb Raider-játékot kínál ingyen a Square Enix

A ma esti rendezvényének promóciójaként egy kis meglepetéssel készült a Square Enix: limitált ideig ingyenesen lecsaphatunk a PC-s Lara Croft and the Guardian of Lightra és Lara Croft and the Temple of Osirisre.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#6
#5: úgy egy éve volt egy baromi jó square enix-csomag steam-re, amiben az összes nyugati franchise-zaik minden címe benne volt (kivéve talán a tomb raider reboot harmadik résézét), s ugye amennyi játék megvolt neked a csomagból annyival kevesebbet kellett fizetned. nekem olyan 20 euró volt és azóta a Deus Ex-ektől kezdve a Thief-fen át az összes Tomb Raider-ig megvan minden. az egy kivételesen jó a jánlat volt, amellett hogy a Square is tud olyan pofátlan lenni mint az EA vagy Acti-Blizz.
#5
Egyet értek az előttem szólókkal. Túlságosan azért nem erőltették meg magukat...
Egy nexgen peccset toldozhatnának inkább az új trilógiához, minthogy itt alibiznek.
#4
Meh...

A TR1-2 megvan dobozosan, a Legend és Underworld dobozosan konzolra, a Legend-Underworld-Anniversary Steamre. Vagyis ilyen-olyan formában a jó részek megvannnak, a classic TR-ből hiányzik csak pár.

Az Angel of Darkness megvan magazinmellékletként, a reboot trilógia első része is sajnos Steamre, vagyis a rossz részek közül is megvan pár, rossz játékok pedig nem érdekelnek.

A The Temple of Osirist pedig szintén most adták ingyen Steamre nemrég és még Twitter fiók sem kellett hozzá. Nem tudnak olyat ajánlani, ami megérné egy Twitterfiók regisztrálását.
#2
#1: Ki más lenne baszki...
#1
Ezek is csak a lerágott csontot tudják adni.
The Quiet Man vagy a Left alive jöhetne már ingyen vagy bundleba