Befutott a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Noha egy szivárgás miatt már tudtunk a létezéséről, ma boltokba is került a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, amely a legutóbbi Tomb Raider-trilógia összes epizódját magába foglalja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Switchre is jöhetne valami kis Tomb Raider,régi is jó lenne.
#12
#8: Series s van a gyereknek Series X meg apának!Ennyi! Látom nagyot rúgtam a múltkor hogy napok múlva is sajogsz és hazudozól! :)
Szép napot!Lépj túl rajta!
#11
#8: Tudtam, hogy te is a rendszer csatlósa vagy és be fogod mondani, hogy neked van, hogy tápláld az kamugépezetet.
#10
#9: Hat pedig a masik ketto sokkal tomb raideresebb, tobb a felfedeznivalo sir, sokkal nagyobbak es szebbek. Az elso csak akciodusabb es brutalisabb.
#9
A trilógiából az első rész ér valamit. A másik kettő csak akkor, ha tényleg nincs más, amivel játszhatnál.
#8
#7: Nem igaz, nem csak legenda. Nekem is van, Hélium Prime-nak meg kettő is, mert olyan g..ci jó. Nem emlékszel ?
#7
#4: Ott vannak a PC verziók elég rég óta. Az a next gen. A 3-ban ray tracing is van. Szerinted el akarnák nekem még egyszer adni, akkor nem huggyoznám őket torkon, mint a hóembert? Na ezért nem kell ebből az edition-ből PC verzió. Next gen meg azért nem kell, mert csak internetes legenda azoknak a gépeknek a létezése.
#6
Mindegyiket megvettem már (teljes áron)... Valamelyiket 2x is (2 külön platformra)... Amúgy, ha vkinek még nincs meg (bagóért), annnak nyilván tök jó ajánlat, de azok vagy fiatal játékosok lehetnek csak, vagy olyanok, akiket ez abszolút hidegen hagynak a "régésznő :)" kalandjai. Őket meg nem a 20 dollár teszi majd TR fanná.
#5
#3: Dettó. Annyira nem régen hogy a 3 újrát már SX-en fejeztem be. De amúgy aki nem játszott vele, 20-ért tényleg ajándék.
#4
#1: Elég vicces... Se next gen, se PC... Szánalmas
#3
Fu annyira sokat jatszottam ezekkel a reszekkel, hogy soha tobbet elo nem vennem oket:))
#2
A három játék minden zsírral megkent verziója ha nem ér meg 20 eurót konzolon és ezt valaki tényleg komolyan így gondolja, akkor az ... menjen és játsszon mással.
#1
Pc-seknek ez szerény vigasz.