Hood: Outlaws and Legends - akcióban a Brawler

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 19.
  • Videó
Link másolása
Szép lassan bemutatkozik a Hood: Outlaws and Legends összes választható karakterosztálya. Ezúttal a Brawler kapta meg a saját bemutatkozó videóját, aki a nevéből is kitalálhatóan a nyers erőt és a közelharcokat preferálja a bevetések alatt.

A Ranger és a Hunter beköszönő előzetese után a Hood: Outlaws and Legends nehézfiúja, a Brawler is saját trailerrel jelentkezett. Míg az említett két kollégája a háttérből, a biztonságot nyújtó sötétségből szeret operálni, addig a Brawler ennek pontosan a szöges ellentéte: brutális fizikai erejével folyamatosan a frontvonalban fogja megkeseríteni az ellenfelei életét.

A viking külsejű hősünk egyik legjobb barátja egy hatalmas harci kalapács, amivel nagy területeken képes az ellenlábasainak komoly fejfájást okozni. Masszív fizikumából adódóan pedig a Brawler lesz a tökéletes tankkarakter, aki társai helyett is felfogja azokat a csapásokat, amik a számukra akár halálosak is lehetnének.

A Hood: Outlaws & Legends május 7-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...