Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.

Habár a Bethesda felvásárlásának a gyümölcseiről, illetve a saját játékaival kapcsolatban ezúttal nem fog nyilatkozni a Microsoft - azt ugyanis egy nyári eseményre tartogatja -, de így is sok érdekességre számíthatunk majd a március 26-án, délután 5 órakor megrendezésre kerülő Xbox Indie Showcase alatt.

A Microsoft több mint 25 játékhoz ígér friss játékmenet-felvételeket és vadonatúj trailereket, valamint az már biztos, hogy felbukkan a műsorban a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, a The Ascent, a The Wild at Heart, a Voidtrain és az EXO ONE.

Ezenkívül érdemes még megjegyezni, hogy a Microsoft elkezdte az Auto HDR technológiával megszépíteni a Windows 10-es játékait, aminek hála olyan címek is elérhető lesz a magasabb dinamikatartomány, amikben a fejlesztők eredetileg nem terveztek vele.

A közeljövőben több mint ezer DirectX 11-es és DirectX12-es PC-s játékban lesz elérhető az említett funkció, ami igény esetén természetesen bármikor ki is kapcsolható majd.

2 komment - szólj hozzá!