Next-gen kiadást kaphat a Jedi: Fallen Order

  • Írta: szlav
  • 2021. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk a német korhatár-besorolásoknak, akkor újgenerációs újrakiadás érkezhet a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez. A furcsaság csak az, hogy Cal Kestis kalandja már kapott hasonló frissítéseket.

Úgy tűnik, az EA és a Respawn nem végzett még a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel. A Németországban megjelenő videojátékok korhatárbesorolását felügyelő USK rendszerén nemrégiben feltűnt a 2019-es akció-kalandjáték PlayStation 5-re, illetve Xbox Series-konzolokra szánt változata. Nem lennénk tehát meglepve, ha ennek megfelelően hamarosan friss, az újgenerációs hardverekre optimalizált kiadásban térne vissza Cal és BD-1.

A sztoriban csupán az a furcsa, hogy a Fallen Order korábban már megkapta a maga next-gen frissítését. A szóban forgó patch még januárban élesedett, s habár nem tartalmazott részletesebb textúrákat vagy olyan újgenerációs különlegességeket, mint a DualSense adottságainak támogatását, mégis elég komoly frissítésről volt szó. A döcögő framerate minden konzolon 60 fps-re nőtt, illetve a felbontás is fel lett skálázva valamelyest. Ha tehát valóban készülőben van egy újabb kiadás, akkor reménykedjünk benne, hogy a fentieknél nagyobb újdonságokat is tartogat majd a csomag!

4.
4.
Aanash
A ps4 elejèn is egy rakat remaster jött.
Gondolom itt sem lesz máskèpp.
Aztán hagyomány lesz belőle.
3.
3.
GemForge
Cal of duty 3. :)
Mármint harmadszor is végig kell tolnom...
2.
2.
delphijos
Na, már lesz ‘“nextgenesített verzió nextgenesítése” is. :)
1.
1.
Daniel21
"Addig kell ütni a vasat míg meleg" - tartja a mondás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...