Next-gen kiadást kaphat a Jedi: Fallen Order

Ha hihetünk a német korhatár-besorolásoknak, akkor újgenerációs újrakiadás érkezhet a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez. A furcsaság csak az, hogy Cal Kestis kalandja már kapott hasonló frissítéseket.

Úgy tűnik, az EA és a Respawn nem végzett még a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel. A Németországban megjelenő videojátékok korhatárbesorolását felügyelő USK rendszerén nemrégiben feltűnt a 2019-es akció-kalandjáték PlayStation 5-re, illetve Xbox Series-konzolokra szánt változata. Nem lennénk tehát meglepve, ha ennek megfelelően hamarosan friss, az újgenerációs hardverekre optimalizált kiadásban térne vissza Cal és BD-1.

A sztoriban csupán az a furcsa, hogy a Fallen Order korábban már megkapta a maga next-gen frissítését. A szóban forgó patch még januárban élesedett, s habár nem tartalmazott részletesebb textúrákat vagy olyan újgenerációs különlegességeket, mint a DualSense adottságainak támogatását, mégis elég komoly frissítésről volt szó. A döcögő framerate minden konzolon 60 fps-re nőtt, illetve a felbontás is fel lett skálázva valamelyest. Ha tehát valóban készülőben van egy újabb kiadás, akkor reménykedjünk benne, hogy a fentieknél nagyobb újdonságokat is tartogat majd a csomag!

4 komment - szólj hozzá!