Íme, az Xbox Free Play Days heti játékai

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 20.
  • Akció
Link másolása
Ezen a hétvégén sem feledkezett meg a Microsoft az Xbox Free Play Days aktuális felhozataláról, ahova ezúttal a DiRT 5, illetve a hatodik születésnapját ünneplő Rainbow Six: Siege foglalt magának helyet.

A száguldozásé és a precízen kivitelezett akciózásé lesz ezen a hétvégén a főszerep az Xbox Free Play Days játékaiban, ugyanis a Microsoft ezúttal a DiRT ötödik epizódját és a Rainbow Six: Siege-et tette ingyenesen kipróbálhatóvá az Xbox Live Gold- és/vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők számára.

Rendhagyó módon annyi csavar van a mostani a kezdeményezésben, hogy a DiRT 5 csak március 21-ig pörgethető ingyen Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, és sajnos nem lehet akciós áron beszerezni a versenyjátékot. Ellenben a Rainbow Six: Siege március 24-ig ingyenesen kipróbálható az előfizetőknek, és amennyiben megtetszett a kommandós élet, akkor most jelentős kedvezmények mellett csaphattok le a Ubisoft FPS-ének a különböző kiadásaira.

17.
17.
delphijos
#16: Például volt X-em. ( meg SX-em ) És ha követed a jatekmegjelenéseket, te is olvashatod hogy hány játékban NEM kapja meg az extra feature-öket az SS. ( van ahol RT se lesz rajta ) És az RT-nek SS-en egyszerűen túl nagy ára van. ( még ha a 1440-es cél felbontást nézzük akkor is ) Ugyanez igaz 120 fps módban is... Ennyi. Tőlem vehet SS-t aki akar, én nem sajnálom senkitől. Csak nem kell megmagyarázni hogy “hatalmas” a különbség.
16.
16.
Anti4730
#15: Csak a felbontast veszi vissza, de mas semmit, grafikailag, effektek, tukrozodesek mind mind sokkal szebbek series s-n, mint one x-en, es minden jatek ugyanugy nez ki series x en mint series s-en kiveve a felbontast. Es te megis mi alapjan tajekozodsz, ha nem youtubrol??
15.
15.
delphijos
#14: Ja. Watch Dogs. RT. 900p-re is visszaesik a felbontás hogy tartsa a 30 fps-t....

https://youtu.be/x773Rc67AIs

Hagyjuk már ezt a jutúbról vagyok okos dolgot.
14.
14.
Anti4730
#11: Ööö...kb azosszes jatekot ha beirod hogy one x vs series s...az osszes szebb rajta. Pl watch dogs legion, outriders demo. Csak ird be youtubera, es meglatod. Nem beszelve arrol, hogy ray tracinget is tamogatja..komolyan nem tudom mirol beszelsz...
12.
12.
delphijos
Félreértés ne essék, ma már én se vennék előző gen-es gépet, de az SS-et továbbra sem tudom támogatni. Olcsóbb ugyan , de cserébe download only ( ehhez képest az 500g Storage nevetségesen kicsi ) gyengébb mint az One X , emiatt sok játékban pont a nextgen feature-ok közül nincs támogatva minden.... nem kell velem egyetérteni, ez saját vélemény. Egy gyereknek első konzolnak mondjuk OK, de én erre biztos nem “frissítettem” volna. A félgenesnek mondott One s -> one x ugrás köröket ver erre.
11.
11.
delphijos
#9: Légyszives linkelj már videót olyan játékokról amik SS-en annyival szebbek mint One X-en...
10.
10.
delphijos
#8: “Most már én se vennék One S-t”

A sok hülye betű, természetesen az One X-re gondoltam kizárólag. De azzal szemben meg a magasabb felbontás se nagyon áll meg. Az SSD, meg az auto HDR. A 120 fps módnak meg akkora ára van SS-en hogy SZERINTEM nem éri meg. Plusz vagy monitor kell hozzá ami tudja, vagy ilyen tv de azok meg olyan áron vannak, ha ilyenre futja, akkor meg nem SS-t kell venni hanem SX-et. Az én szememben az SS továbbra is olyan állatorvosi ló.
9.
9.
Anti4730
#6: Lehet erosebb, de az uj jatekok sokkal rondabbak rajta nem beszelve a gyaszos fps droppokrol.
8.
8.
Helium Prime
#6: Annyiban javítanám ki az állításod,hogy a
Series S jóval erősebb a sima
One(1.31 teraflops) és az
One S nél is (1.4 teraflops)
A Series S meg 4.01 teraflops! Ezen kívül ugye magasabb fps,felbontás,auto Hdr,SSD stb!
6.
6.
delphijos
#5: Hát az hogy elavult azért kicsit túlzás. Az SS-nél konkrétan erősebb. De nincs ssd. Most már én se vennék One S-t. ( Mondjuk SS-t se )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...