Áprilisban bétázik a Resident Evil Re:Verse

  • Írta: szlav
  • 2021. március 22.
  • Korai verzió
Link másolása
A Resident Evil-franchise legnagyobb hőseit és gonosztevőit felsorakoztató online játék újabb tesztidőszakra készül, ezúttal viszont bárki részt vehet majd a mészárlásban. A Capcom elárulta, hogy mikor kerül sor erre.

A Resident Evil Re:Verse a Resident Evil: Village-dzsel egy napon, május 7-én érkezik majd, hiszen az online csatározásra kihegyezett spin-offot mindenki megkapja, aki benevez Ethan Winters hátborzongató kalandjára. Mindezek előtt azonban lesz még lehetőségünk arra, hogy fussunk egy-egy kört az érkező játékokkal. Az a hír járja, hogy a Village kap egy második demót is, a Re:Verse pedig egy nyílt bétateszt során mutatja meg magát az érdeklődők előtt.

A Capcom már el is árulta, hogy mikor számíthatunk az utóbbi eseményre. A japánok felhívása szerint április 8-tól 11-ig, vagyis négy napon át fut majd a tesztidőszak. Ezen egyaránt részt vehetünk majd a PC-n, PlayStation 4-en, illetve Xbox One-on, tehát egyetlen célplatform sem marad ki a buliból.

2.
2.
Anti4730
#1: En is ezt adnam, es nem tudom milyen defektesek ezek, hogy a mercenaries jatekmodot kiirtottak. Mindegy, hatha megjon az eszuk.
1.
1.
JohnSpartan
Nem értem minek erőltetik ezt a bullshit-et... inkább csinàlnànak egy komoly co-op survivort.

Gears of War-hoz hasonlóan hullámokat kéne túlèlni és különfèle barikádokat, csapdàkat lehetne kihelyezni, és ha sikerül mondom azt pl 5 kőrt túlèlni lehetne vásárólni, tuningolni a fegyvereket, karaktereket meg az eddigi felhozatalból lehetne vásárólni. Boss fight-ok meg minden 10. kőrben lennének...
Lenne mondjuk 7-8 pàlya, minden részből kivágnának egy helyszínt amit jól és taktikusan lehene védeni, telenyomnàk megvásárólható skinekkel stb... És kész a game.

Csak egy őtlet... nehogy azt jövőre jöjjön valami hasonló mert màr levédettem. :D

Mindig túlkomplikáljàk az egészett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...