Dwayne Johnson alakítja a Fortnite új karakterét?

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 22.
  • Pletyka
Link másolása
A találgatások szerint Dwayne "The Rock" Johnson alakítja a Fortnite új karakterét, The Foundationt. Habár az Epic Games még nem erősítette ezt meg, több jel is arra utal, hogy jó nyomon járnak a rajongók.

A Fortnite-ból tulajdonképpen már csak a Szikla vendégszereplése hiányzott, és úgy tűnik, most ez is megvalósul: a rajongók úgy vélik, hogy Dwayne Johnson alakíthatja a játék legújabb, The Foundation néven futó karakterét, aki a legutóbbi trailerben is feltűnt, és a sztori szempontjából is fontos szerepet kapott.

Noha a szinkron alapján nehéz megmondani az igazságot, mivel a szereplő gépi hangon beszél, ráadásul az Epic sem kommentálta egyelőre a híreket, de az internet szerint több jel is arra utal, hogy a színész valóban közreműködött a fejlesztőkkel.

Egyrészt Johnson március 16-án, a legutóbbi Fortnite-szezon rajtjakor feltöltött az Instára egy videót, amelyben látszólag teljesen összefüggéstelenül, mindenféle kontextus nélkül kezd el arról beszélni, hogy mennyire fontos ez a nap, és még a Foundation létrejöttéről is szót ejt. Másrészt a karakterdizájn is erősen emlékeztet az úriemberre: a páncélzata az ő testfelépítését idézi, ráadásul abba még a tetoválását is belelátni.

Ha ez nem lenne elég, az Epic egy "DJ" névre keresztelt mappában tárolja az egyébként is beszédes nevű karakter szövegeit, ami már eléggé egyértelműen sejteti, hogy jó nyomon járnak a játékosok...

1.
1.
Darksiders84
Nem semmi a csávó, hogy még játékba is bekerül , ha igaz.
Nincs bajom vele mondjuk nem is vagyok nagy filmes, sőt pankrációt se nézek ,de jól gurul a szekere elég felkapott személy lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...