Távozik a CD Projekt RED egyik vezetődizájnere

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 23.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Andrzej Zawadzki a Twitteren jelentette be, hogy közel nyolc év után elhagyja a CD Projekt RED csapatát. Az úriember elmondása szerint új kalandokat keres, de hogy pontosan hol, azt egyelőre még nem árulta el.

Miközben a játékosok a Cyberpunk 2077 következő frissítéseire várnak, addig a lengyel csapat kénytelen könnyes búcsút venni az egyik vezetődizájnerétől, Andrzej Zawadzkitól, aki közel nyolc évvel ezelőtt került a stúdióhoz.

Zawadzki még a The Witcher III: Wild Hunt fejlesztésének idején csatlakozott junior pozícióban a CD Projekt RED-hez, ahol azután gyorsan magasra jutott a ranglétrán, hiszen a Cyberpunk 2077 fejlesztése alatt már vezető gameplay dizájnerként munkálkodott. A Twitteren megosztott bejegyzésében megköszönte a kollégáinak az együtt töltött éveket, és elmondta, hogy elérkezett az idő egy új kalandhoz - arról viszont már nem mesélt a posztjában Zawadzki, hogy pontosan merre tervezi folytatni a pályafutását.

17.
17.
leviske
Ez az a pont, ahol érdemes volna visszacsábítani a TW3 vezető játék dizájner csapatát, akiket még 2019-ben vesztettek el. Nem azért, mert annyival jobbak, hanem mert ezen a ponton szerintem a csapat morálja sínyli meg.

#3: Azért szerintem az anyagi siker még attól is függ, mekkora befektetést kell belenyomniuk ahhoz, hogy a presztízsveszteséget korrigálják. Az már most egyértelműnek tűnik, hogy a konzolosoktól hiba lenne a DLC-kért pénzt kérni, miközben a sztori kiegészítőkkel szembeni elvárások sem alacsonyak.

Ha meg a játékkal annyit kezdenek, hogy a teljesítményt vállalhatóvá teszik a konzolokon s aztán lépnek tovább a következő nagy projektre, akkor a játékot védők közül is sokakat elveszíthetnek. Pont ahogy a Mass Effect Andromeda kiegészítőinek a kaszálásával a Bioware is elásta magát kb minden létező ME fan előtt. Szóval ezen a ponton hosszútávú érdekük lehet inkább a No Man's Sky példája után rohanni.
16.
16.
BloodyDeath
Süllyedő hajót mindig a patkányok hagyják el legelőször.
15.
15.
Hab
#9: Nekem nem tetszik a játék, az elején még volt is bennem egy kis kárörvendés a bugok miatt, de ettől függetlenül szerintem nem érdemlik meg ezt a vendettát, ami most folyik. Röhej, hogy a befektetők perlik őket, általában ezek akik sürgetik a megjelenést. A pénzük biztosan megtérült, szép hasznuk lehetett rajta.
14.
14.
Ooorky
#13: Mert minden hír alatt ugyanaz az xy ember tobzódik :D
13.
13.
Hanoi
Miért van az, hogy minden cp2077 hír alatt ugyanaz az xy ember tobzódik, rendszerint a fikázókba beleállva, akiket abszolút nem izgat, hogy ki miért tartja jónak a játékot?
12.
12.
MzperXD
A játék maga hatalmas élmény volt minden hibája ellenére! A reklámok alapján a nyílt világtól sokkal többet várt az ember, a történet kijátszása után unalmassá és fölöslegessé válik az egész.
10.
10.
#7: Nem hiszem, hogy mostanában viszont bárki is olvashatott volna tőlem ilyesmit. Már ezer éve annak.
9.
9.
#6: Szerintem azt most képtelen megcsinálni a CD. Az összes hatóság meg egy rakás per a nyakukban van, úgyhogy vélhetőleg azt sem tudják most, hogy hol vannak. Emiatt tuti késhet a "még idén megjelenő" next-gen verzió is, pláne úgy, hogy arra viszont már tényleg jó lenne valódi jó változásokat hozniuk a játékba. Szerintem, ha rajtuk múlik, akkor rendberakják a játékot. Viszont PC-n eddig is minden patch után jobb lett a teljesítmény. Oké, régi konzolon 27 fps lett a 25-ből, de biztosan sokat optimalizálnak, mert PC-n is csak csökken a gépigény. Amit nem vágok, hogy a felületek alá bespawnoló loot-ot hogy nem lehetett még kijavítani... Nem tudom ebből mit lehet kihozni még last genre, mert a PC verzió alapján a futás kód szuper perfekt, bekapcsolt rt mellett kiesik szemed, olyan szép és nem csak a 60 fps perfekt, hanem a frame pacing is. Tehát maga a kód biztosan jó, ott a gépek nem bírják. Ehhez képest azt várni a játékba, hogy hirtelen tetemes tartalmi, meg mindenféle változások, azaz további bővítések, textúrák, hangok, beszédek stb kerüljenek bele... ebben a helyzetben... és midemellett 30 % gyorsulás last genen... tall order. Sokan nem tudják miről beszélnek és figyeld meg, hogy milyen csalódottak lesznek, amikor kijön a peccs és csak hibajavítások lesznek benne. Szerintem a PS Store-ba való visszatérése is kérdéses. Bár én a helyükben azt mondanám, így hálából, hogy a PS megjelenés helyett mennyen inkább GP-be egy nagy kalap pénzért.
7.
7.
delphijos
#5: Mindenkinek van kriptonitja. Te is ezer éve vergődsz rajta hogy mekkora szemét fajta a “pléjsztésönös” aztán ugyanúgy nem változik semmi.
6.
6.
Vis Major
#5: Pedig milyen jó lenne ha ezen játékosok "vergődése" csak fele annyit változtatna a játékon hogy amennyit hazudtak róla annak a felét valóban meg is valósítanák. :)
1.
1.
Cole
Új kalandok? Hát ez nem volt elég?
Ez egy őrült! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...