Ingyen kipróbálható lesz a Watch Dogs: Legion

  • Írta: szlav
  • 2021. március 24.
  • Akció
Link másolása
Nem is kellett rá várnunk olyan sokat, hamarosan ingyenes hosszúhétvégét tart a Watch Dogs: Legion. Az időzítés remek, hiszen a nyílt világú hackerjáték éppen most kapta meg a többjátékos módját.

Ha eddig is piszkálta a fantáziátokat a Watch Dogs: Legion, de a vásárlásig éppen nem jutottatok el, akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy kipróbáljátok a Ubisoft tavalyi üdvöskéjét. A stúdió a minap bejelentette, hogy március 25-től 28-ig bárki csatlakozhat a DedSec légiójához, beleértve a PC-s és a konzolos játékosokat is.

És habár az ingyenes próbaidőszak során nem teljesen szabadíthatjuk fel majd Londont, mégis elég nagy szeletet kapunk a tortából: a sztori közepe felé lévő Skye Larsen misszióig vihetjük majd a játékot. Emellett pedig érdemes lesz ránézni a multiplayer módra is, amely alig néhány héttel ezelőtt rajtolt el.

További jó hír, hogy a fenti akció mellett a Ubisoft elárulta azt is, hogy milyen újdonságokra számíthatunk majd a nyár folyamán. A szezonbérlet tulajdonosai egy új hősnek, Minának örülhetnek, miközben a többjátékos módban megnyílik a második Tactical Operation - erre májusban számíthatunk. Ugyanekkor élesedik majd két új kompetitív játékmód is, az Extraction és az Invasion.

Júniusban érkezik majd a Watch Dogs: Legion első nagy kiegészítője, a Bloodlines, amely két régi ismerőst hoz a légióba (Aiden Pearce a Watch Dogsból és Wrench a Watch Dogs 2-ből). Augusztusban aztán egy különös crossoverre számíthatunk, ekkor ugyanis Darcy csatlakozik majd a hackerekhez, aki egyébként az Assassin's Creed bérgyilkosrendjének egyik tagja.

7.
7.
delphijos
Szerintem meg a Fenyx például kifejezetten jó játék lett. De amúgy a Legion is egész játszható. Nem erre fogok gondolni 5 év múlva mint nagy pillanatra, de nem bánom hogy végignyomtam.
6.
6.
csoki0619
#5: Őszintén, meg sem tudom már mondani, melyik Ubi játék volt az utolsó, amivel játszottam, talán az AC:Origins-al tettem egy próbát, de 2 óra hossza tevegelés után ráuntam, pedig nagy AC fan voltam annak idején. Ez az új Uborka nekem sajnos nem annyira jön be.
5.
5.
Slik
kitalalhatnanak mar uj dolgokat is az ubinal... nem tudom meddig tudjak meg uj jatekkent prezentalni ezeket mikozben kis dolgokat nem nezve alapjaban veve minden jatekuk ugyan arra epul
en mar nagyon reg meguntam...
4.
4.
Darksiders84
Én mostanában szereztem be használtan és elkezdve Ps5-ön rohadt jó a fegyver a joyon a ravasz ahogy érezni a lővést aztán a következő a városba kijutva megint csak pozitív a jó látványos grafika aztán kb ennyi mivel a járművek irányítása béna illetve a harcba ha előveszed a fegyvert egyből előveszi az ellenség is szóval vagy csak lopakodás vagy csak lővöldőzés és a hekkelés engem már nem kötött le max 4 óra elég is volt belőle tovább is adtam. Lehet sok volt előtte a 100+ óra AC Valhalla.
3.
3.
GemForge
Ingyen próbából még nem gazdagodott meg senki. Azt meg kétlem, hogy túl sokan ráugranának a csalódást keltő első és a közepesen langyos második rész után egy olyan ow játékra, ami a tipikus Ubisoftos sémára épül.
2.
2.
#1: Amíg "ingyen próba belefér végülis" addig nagyon is érdekel valakit. Szerintem a "kutyát nem érdekli" az ott indul, hogy a játékról sem trailer, sem teszt, sem próba, sem később, sem soha.
1.
1.
GemForge
Hát én nem csodálkozom rajta, hogy kell a mézes madzag. Gondolom a kutyát sem érdekli a multijuk. Sem. Mondjuk az ingyen próba belefér végülis...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...