A Gollum is jelen lesz a Future Games Show-n

  • Írta: gorien
  • 2021. március 24.
  • Teaser
Link másolása
A Daedalic Entertainment Gollam-központú alkotásáról, a The Lord of the Rings: Gollumról eddig érdemben nem sokat láttunk. Ez csütörtökön megváltozik, amikor a Future Games Show-n debütál a játék első gameplay bemutatója.

A Daedalic Entertainment 2019-ben kapta meg a jogot, hogy hozzáláthasson lopakodós játékához, amelynek A Gyűrűk Ura Gollamja lesz a főszereplője. A The Lord of the Rings: Gollumból tavaly tavasszal láthattunk először képeket, melyek megerősítették, hogy nem a filmek látványvilágát fogjuk viszontlátni, később pedig egy kis teaser is érkezett néhány infóval együtt arról, milyen mechanikákra számíthatunk a játékban.

Magából a játékmenetből eddig még nem láttunk semmit, erre azonban már csak csütörtökig kell várnunk: a fejlesztők ígérete szerint ugyanis a Gollum is részt vesz a Future Games Show-ban az első gameplay bemutatójával. A GamesRadar tavaly az E3 utáni űr kitöltésére hívta életre az online műsort, de bevált, úgyhogy idén háromszor is megrendezik – a csütörtöki adásban negyvennél is több játékra számíthatunk.

A The Lord of the Rings: Gollum 2022-ben jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Nintendo Switchen.

1.
1.
mohaneji
,,Gonoszsága nem kicsike, s ez akkora erőt ád neki, amit el se hinnél ily vékonyka, aszott alakról. Ha szabadon kószálna, sok csúnya csínyt tudna még elkövetni. S afelől sincs sok kétségem, hogy Mordorból valami sötét megbízatással bocsátották útra." Aragorn
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...