A hét főbűnre épülnek a Hitman 3 kiegészítői

  • Írta: gorien
  • 2021. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Ha evilági ellenfele nem akad a 47-es ügynöknek, akkor nagyobb kihívásra van szüksége, már-már szinte bibliaira. A Hitman 3 elkövetkező kiegészítőinek mind a hét darabjában egy-egy főbűn adja majd a központi rendezőelvet.

A Hitman 3-mal pont került a World of Assassination-trilógia végére, és ezzel együtt a 47-es ügynök története is lezárult. Az IO Interactive már korábban bejelentette, hogy ugyan készít majd DLC-ket a játékhoz, azoknak azonban a sztorihoz semmi köze nem lesz – eddig nem is tudtuk pontosan, mire számítsunk. Egy új előzetesnek hála viszont kezd körvonalazódni, mi lesz a kiegészítőkben.

A március 30-án megjelenő első résztől kezdve a 47-es ügynök a hét főbűnnel akasztja össze a bajuszt – a DLC-k darabját 5 dollárért vehetjük majd meg, vagy együtt 30 dollárért. A hét epizódra bontott kiegészítő minden darabjában az egyik neves főbűn szolgáltatja a központi tematikát, amelyek közül a kapzsiság lesz az első. A korábbi pályákból újragondolt Escalation-küldetések teljesítésért egyedi jutalmakat oldhatunk fel, az első DLC-ben egy arannyal szőtt öltöny, egy kapzsi kis érme és az ördög sétapálcája ütheti a markunkat.

A Hitman 3 játszható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, Stadián, valamint Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...