A Disney Pluson is elérhető lesz a Black Widow

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a Disney sokáig tartotta magát, végül úgy döntött, hogy a Disney Plus kínálatában is elérhetővé teszi a következő Marvel-filmet. A mozipremierre ennek ellenére is sor kerül.

A legutóbbi tervekhez képest valamivel később, július 9-én debütál a Black Widow, a film azonban a mozipremierrel egy időben a Disney Pluson is elérhető lesz: a felhasználók a Premier Access segítségével férhetnek majd hozzá az anyaghoz, vagyis az előfizetési díjukon túl, 30 dollárért kölcsönözhetik ki.

A Disney nehezen hozta meg ezt a döntést: miközben több nagy stúdió is bevállalta a streaminget a koronavírus-járvány miatt, a cég inkább újra és újra elhalasztotta a Black Widow premierjét ahelyett, hogy követte volna mások példáját. Nem olyan rég, még úgy tűnt, a Disney Plus-rajt szóba sem jöhet.

A május 28-án érkező Szörnyella-film szintén hasonló konstrukcióban mutatkozik majd be, és az új Pixar-film, a Luca is bekerül a Disney Plus kínálatába június 18-án - igaz, ez egy mezei előfizetéssel is elérhető lesz.

A Disney ezek mellett további csúszásokról is beszámolt: a Ryan Reynolds-féle Free Guy így augusztus 13-án, a Shang Chi and the Legend of the Ten Rings szeptember 3-án, a The King's Man december 22-én, a Deep Water január 14-én, míg a Death of the Nile február 11-én várható.

8.
8.
hedzsooo
7.
7.
hedzsooo
hat ez nagy meglepetes volt aztan
5.
5.
Anti4730
En pont az ozvegy segge es melle miatt fogom megnezni, nagy kedvencem scarlett johannson:))
4.
4.
adamsfamily
#3: Elég régóta tologatják és azért valljuk be,a fekete özvegy a mellein és a seggén kívül nem sok mindennel tudja bevonzani a nézőket.Pláne így,hogy az MCU-ban egy kinyírt karakter,akinek az előzmény sztorija 10 éve lett volna aktuális.
3.
3.
Nate Hope
#2: A Marvel Studios és az anyagi bukta? Ne viccelj :D
2.
2.
adamsfamily
Nem igazán értem,hogy ezt a filmet mi értelme volt leforgatni így a végjáték után.
Szerintem ez a film akkora anyagi bukta lesz,hogy sokáig fogják még emlegetni.
1.
1.
pécégémer
Valami infó, hogy mikor lesz Disney+ Magyarországon. Március 8 nem jött be, pedig több forrás ezt sugallta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...