Előzetest és plakátot kapott az új Suicide Squad-film

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy kellemes meglepetéssel dobta fel James Gunn a péntek esténket, hiszen befutott az új Suicide Squad-mozi első előzetese, valamint egy igazán impozáns plakátot is kaptunk a képregényfilmről.

Remélhetőleg augusztus 6-án már újból nyitva lesznek a hazai mozik, és a nagy vásznon tudjuk majd megnézni a James Gunn gondozásában készülő, soft-rebootolt Suicide Squadot. Akárhogy is lesz, most addig legalább megleshetjük a film - korhatáros - előzetesét:

A trailer a besorolásához hűen brutális és látványos is egyben, és természetesen rengeteg korábban már bejelentett karakter visszaköszön benne. Az új Öngyilkos Osztag emellett kapott még egy bitang jól kinéző plakátot is:

7.
7.
Nate Hope
Egyelőre nem tudom, mit gondoljak erről. Az első rész Queen-es trailerje után mindenki elélvezett, aztán mindenki tudja, mi lett a vége. Ez meg olyan szokásos James Gunn-os ökörködésnek tűnik, ami A galaxis őrzőinél működött, de itt nem tudom, hogy fog elsülni...
6.
6.
Aanash
Èdes jó istenem mi ez a retek?
A cápa faszi iszonyatosan szarul nèz ki.
Meg embert eszik meg tèp szèt?
Mi a bánat akar ez lenni?
Köptem egyet.
5.
5.
Ooorky
Ha már 80-as évekbeli VHS hangulatra ment akkor betolhattak volna vmi zavaros filtert is, mert így kristálytisztán tényleg iszonyat gagyi.
4.
4.
Onion
Előzetes alapján. Nem tudom eldönteni, hogy ez nagyon rossz film lesz vagy nagyon jó film lesz. + Előzetes alapján, olyan Galaxis Őrzői film stílusára emlékeztet.
2.
2.
zakkantlaci
Ja, a nagy vásznon, gagyi szinkronnal. Francért nincs feliratos mozizási lehetőség. Marad a virágbolti verzió.
1.
1.
Zelgadis187
Valahogy nekem nem tűnik látványosnak hanem inkább szörnyen gagyi az egész. Egyedül vagyok ezzel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...