Második világháborús lehet az idei Call of Duty

  • Írta: szlav
  • 2021. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Azt csiripelik a madarak, hogy a Call of Duty idei felvonása ismét visszatér a második világháború hadszínterére. Ha igazak a pletykák, akkor a Sledgehammer fejlesztése a Vanguard alcímet viseli.

Igen valószínűnek tűnik, hogy idén ősszel ismét a múltba kalauzol bennünket a Call of Duty legújabb epizódja. Az általában megbízható leakeket szállító ModernWarzone és a Eurogamer saját forrásai is megerősítik a hírt, miszerint Call of Duty WWII: Vanguard címmel készül a legújabb felvonás a Sledgehammer Games műhelyében - nekik köszönhetjük a 2017-es Call of Duty: WWII-t is.

Ezen a ponton túl azonban némileg eltér a ModernWarzone és a Eurogamer sztorija. A Call of Duty-hírekre szakosodott oldal szerint ugyanis a Vanguard nem a végleges cím, a cselekmény pedig egy olyan alternatív idővonalon játszódik majd, ahol 1945-ben nem ért véget a háború. A Eurogamer ezzel szemben azt állítja, hogy az Activision jelenlegi tervei szerint a Vanguard végleges cím lehet, a körítés pedig a valódi második világháborúra épít, vagyis nincsen szó alternatív idővonalakról.

7.
7.
Stranger
#1: Ez jó lenne csak tényleg nem merik meglépni, alapból tizenéveseknek szánják a játékokat, így nem lehet semmi extrát beletenni semmilyen szempontból.
6.
6.
r3dman
Jó lett volna egy fasza kis Vietnámos stílus is.Ez a cold war az eddgi legszarabb pedig imádok dutyzni.Szerintem a modern warfare-t nehéz lesz utolérni.
5.
5.
Scat
#1: Ez aztán pont annyira kellene, mint egy falat kenyér.

Bár a zs(idó) kategória már kissé troll jelleget sugall.
4.
4.
logic5
#3: Te mi az úristenről beszélsz? A WWII storyja nagyon jó lett. Te valami haláltábor szimulátort szeretnél? Vagy mit? Igazi agyhalott barom vagy!
3.
3.
DarkLord
#2: Ez is hozzátartozik a 2. Világháborúhoz és legalább nem egy ZS kategóriás sztori lenne, hanem valami valóság alapú dolog...bár, ahogy ismerjük a CoD készítőjét még ebből is kihoznának valami ZS kategóriás sztorit :D
2.
2.
Ooorky
#1: Oszt ennek mi értelme lenne?
Mármint a semmin kivül.
1.
1.
DarkLord
Kár, hogy ilyen nagy nevek mint a CoD nem mernek hozzányúlni a zsidó dolgokhoz és ráépíteni egy egész játékot. Nem a németek oldaláról bemutatva, tehát inkább a felmentő oldalról bemutatva a koncentrációs táborokat és az emberek megmentését. Lehetne benne nagyon mélyre menni. És egy mellékágat is belerakhatnának egy holocaust túlélőt is játszhatnánk , aki a deportálás elötti résztől nyomon követhetnénk a végső megmentéséig. (Kb. olyan, mint az igaz Mafia dolgokat sem merik belerakni egy játékba, mert az túl brutális lenne stb.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...