Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
Lehet velem van a baj. De ebből a listából a Stalker 2 egyik se mozgatott meg igazán :D
#10
#9 Teljesen egyetértek. Még ha azt is figyelembe vesszük, hogy a legtöbb gamer mondjuk a GamePass játékkatalógus 80-90%-át ignorálja, pl. mert nem az ő műfaja, vagy nem tetszik neki, akkor is - saját tapasztalataim alapján - bőven több játék van mint amit napi 2-3 óra játékidővel (ami szerintem elég sok) számolva ki lehet játszani.

Így max az a zavaró, hogy be kell osztani mivel játszik az ember, figyelembe véve hogy a 3rd party játékok nagy része egy idő után (mondjuk 1 év után) kikerül a csomagból, tehát ha valami tényleg érdekel érdemes ebben az intervallumban megnézni. Nyilván a 1st party / felvásárolt studiók játékaira ez nem vonatkozik, ott is vannak nagyon jók, de mérlegelni kell, hogy a permanens vagy az időszakos dolgokat nézi az ember.
#9
#7: A YT videó alatt is van olyan komment, ami pofázás mentes verzió feltöltését kéri. Ha születik ilyen a közeljövőben és úgy lesz hangulatom, akkor lehet megnézem.

Amúgy jelen pillanatban szó nem érheti a GP-t, mert talicskával tolják bele megállás nélkül a játékokat, mint az egyiptomiak a piramisba a követ. Komolyan úgy gondolom, hogy ha valaki vesz egy Xbox konzolt, akár még egy fekete-fehér Junoszty TV-re kötött Series S esetén is annyi rakás játék áll a rendelkezésére, hogy se vége, se hossza. Ezekből is nyilván nem minden egyes darab cím játéktörténelmi mérföldkő, de nekem tapasztalat szerint bejön a válogatott indie tartalom időszakos, szúró próba szerű megnézése.
#8
#7: Helyesbítek : az első 6-8 game magasabb költségvetésűnek látszik.
#7
#6: Pedig érdemes megnézni a teljes showt (persze a dumát átpörgetve), mert az első 6-8 game elég színvonalas.
#6
Csak a fenti 2:40-est néztem meg, de jól néz ki. Ritkán játszom ilyenekkel, de csak azért, mert néha nagyon jókat is lehet köztük találni. Mondjuk az Art of Rally-ra lehet majd rányomok, mert tök jópofának tűnik.
#5
Nekem pozitív csalódás a bemutató. De én már csak ilyen pozitív vagyok.
#4
#3: Felhő mi ezen a kérdőjel? Most is van sok játék oda
#3
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Xbox Game Pass (konzol, Android ???
#2
Nézzük a jó oldalát nem kell sokat agyalni a sok hulladék közül mivel játsszon az ember
#1
Hurrá. Jah nem