Távozott az Assassin's Creed narratív igazgatója

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed-játékok írói csapatának egyik első számú embere, Darby McDevitt. Az úriember több mint egy évtizeden át dolgozott a montreali stúdióban a széria számos epizódján.

Darby McDevitt olyan Assassin's Creed-mellékágakkal kezdte a pályafutását a Ubisoftnál, mint a Bloodlines, a Discovery vagy a Lost Legacy, később azonban olyan nagyobb címek vezető írjóvá vált, mint az Assassin's Creed: Revelations, a Black Flag vagy a Unity. Az úriember az Assassin's Creed: Valhalla forgatókönyvéből is alaposan kivette a részét, hiszen ő volt a legújabb epizód narratív igazgatója.

Igen szomorú hír tehát, miszerint McDevitt maga mögött hagyja a Ubisoft stúdióját, hogy valahol máshol új fába vághassa a fejszéjét. A távozását az író egyébként Twitteren közölte a nyilvánosság előtt, ahol természetesen köszönetet mondott a Ubisoft Montréal nagyszerű csapatának, illetve a játékosoknak, akik támogatták a csapat munkáját az évek során. A búcsúüzenet viszonylag szűkszavúra sikeredett, így egyelőre nem tudhatjuk, hogy McDevitt hol folytatja majd a pályafutását.

6 komment - szólj hozzá!