Távozott az Assassin's Creed narratív igazgatója

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed-játékok írói csapatának egyik első számú embere, Darby McDevitt. Az úriember több mint egy évtizeden át dolgozott a montreali stúdióban a széria számos epizódján.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
#5: Ahogy mondod. Itt fentebb vannak gondok. Hiába ment el ő és jön majd helyette egy másik író, ő is csak azt teheti majd, amit fent megengednek. Ez nem fog változást hozni. Nekem sem tetszik ahova halad a sorozat. Az Originst még végigvittem, az odyssey és a valhalla viszont abba maradt nálam kb 60 óra után. És nyilván nem az író akarta 100 óráig elhúzni a sztorit, szóval nehogy már azokat az embereket hibáztassuk meg dobálózzunk olyan szövegekkel hogy "nem kár érte", mikor ő nem is volt a probléma része.
#5
#4: Hát nem feltétlenül, mivel az ő munkájukat is megpecsételi, ha föntről mondják, hogy a másik irányba menjen a sztori. Hiába van neki már előre felépítve az egész a fejében, ha a góré megmondja neki, hogy egy 30 perces jól kigondolt kaland legyen inkább 4 órás, meg lehessen valamit gyűjteni közben, de ez legyen akkor már benne a lore-ban is. Szerintem is hatalmas ökör módjára bánnak ezzel a sorozattal, de nem hiszem, hogy ez a faszi volt a felelős.
#4
#3: Mert egy író/narratív igazgató aztán rohadt sokat tud tenni a játékmenetbeli változásokért... ja nem. Nem hiszem hogy az írók a probléma részei ebben az esetben.
#3
#2: Pont erre gondoltam, képtelenek újdonsággal előállni. Ami működött az Origins-ban az a Valhallában már csak egy újra skinezett ötlettelen zagyvalék. A Odyssey meg a kettő között vergődött fölöslegesen elnyújtva az egészet.

Tünjenek is el és hozzanak új embereket, ötleteket, ne csak pofátlan módon a lerágott csontot próbálják megint eladni.
Nem kár érte.
#2
Talán az Origins, a másik és a Valhalla után újabb formulaváltás következik be a szériában? Vagy talán pont nem?
#1
Jo eg, jo eg! Mi tortent? Ja, tokmindegy, ez nem a C2077 alkotoi taboratol bucsozott, ugyhogy nem erdekes.

Pedig igazabol sokkal erdekesebb, tekintettel az eddigi palyafutasara. Remeljuk jo helyen folytatja majd aztan!