Death's Door - az elveszett lélek nyomában

  • Írta: szlav
  • 2021. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Devolver Digital által megválogatott indie címekben nem szoktunk csalódni, és első ránézésre a Death's Door is igen ígéretesnek tűnik. A főszereplőnk egy holló, aki egy elveszett lélek felkutatására adja a fejét.

Aki közelebbről is követte az ID@Xbox legutóbbi műsorát, az már láthatott egy-két képsort a Devolver Digital legújabb üdvöskéjéből. A kiváló indie játékokra szakosodott kiadó ezúttal az Acid Nerve (Titan Souls) legújabb alkotását karolta fel.

A Death's Door világában a hollók felelnek azért, hogy a túlvilágra juttassák a halottak lelkét, ez a mindennapi feladat azonban a főhősünk számára hamar szörnyen komplikálttá válik, amikor is egy rá bízott lelket elrabolnak a csőre elől. Karddal a kézben kell hát felfedeznünk egy bizarr mágikus világot, amelyet sosem ért el a halál érintése.

Mindez a gyakorlatban egy izometrikus nézetű, pörgős és látványos akciójátékban bontakozik majd ki, ahol számos különleges képesség és varázslat áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy két vállra fektessük a varázsvilág különös lakóit. Ha csak egy kevés hasonlóságot is felfedezhetünk majd a Titan Soulsszal, akkor biztosan lehetünk benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk.

A Death's Door idén nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
Őrnagy
De jó! Remélem, benne lesz a Game Passben. Mondjuk, ha nem, akkor (üsse kő), megveszem. Gondolom, nem egy 100 eurós cím.
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon jól néz ki, eddig tuti vétel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...