Elhagyta a BioWare-t az Anthem direktora

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 28.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Közel tíz év közös munkát és az Anthem újragondolt változatának lelövését követően döntött úgy Jonathan Warner, hogy elhagyja a BioWare fedélzetét. Azt egyelőre nem árulta el, hogy mihez kezd ezután.

Az Anthem direktora, Jonathan Warner bejelentette, hogy elhagyja a BioWare-t, hogy "új dolgokba kezdjen". Mint a búcsúüzenetében írta, közel tíz évig dolgozott a stúdiónál, aminek továbbra is a legjobbakat kívánja, és megnyugtatott mindenkit, hogy a Dragon Age, a Mass Effect és a Star Wars: The Old Republic is a legjobb kezekben van - ő már alig várja, hogy a képernyő túloldaláról játssza őket.

Warner azt követően távozik, hogy az Electronic Arts vezetősége úgy döntött, nem adnak második esélyt az annak idején hatalmasat hasalt Anthemnek, és a 2019-ben belebegtetett 2.0-s változat fejlesztését is leállítják. Nem Warner volt egyébként az egyetlen távozó mostanában a csapatnál, hiszen decemberben Casey Hudson és Mark Darrah búcsút vett a fejlesztőcégtől. Erről itt olvashattok bővebben.

13.
13.
Cole
#5: Simán lehet egyedül tolni, több nehézségi fokozat van szóval ez baromság. Mire véget érsz a sztorin kb meg is szerzel mindent, lemaradni nem fogsz semmiről.
Pont ez a baj. Vagy is ez is. Én egy 40 órát így is letöltöttem vele annó. Nem volt rossz, de egy ilyen típusú játékhoz édes kevés. A kozmetikai cuccokért farmolhatsz max, de annak meg semmi értelme, mert alapvetően sokba kerül, sok meló a semmiért kb.
Én sajnálom, hogy ilyen sorsra jutott, mert lehetett volna jó is ha nem teljesen pancserul állnak hozzá.
12.
12.
mdr88
A mai napig nem tudom felfogni, hogy bukhatott ez a game ekkorát :(
Annyi már létező looter-shooter grinder gameről lehetett volna Ctrl+C Ctrl+V-zni a játékmechanikákat... és ha maga a játékmenet, fejlődés, élhető loot és drop rendszer jó lett volna, akkor pont nem érdekelt volna senkit, hogy anno az E3 demóhoz képest milyen kihalt a világ - hozzáteszem ezt a részét könnyebben tudták volna orvosolni patchekkel, mint magát a core gameplay mechanizmust.

Szomorú, hogy egy Outriders-ben minden benne van, ami, ha megjelenéskor az Anthem része lett volna, akkor mai napig vigyorogva ülne le elé mindenki aki játszotta és "Vasemberkedne" tovább :'(
11.
11.
Aanash
Borzalmas játèk, sem offline, sem online nem játszanám újra egy percig sem.
10.
10.
Caleon
#8: Senkit nem érdekelne akkor sem.
9.
9.
Zuzmo
8.
8.
crytek
#7: Single patch után? Lehet hogy többen is mint az eredeti koncepciót..
7.
7.
Ooorky
#5: Ki az a kiégett bubánatos szerencsétlen aki egyedül akarna tolni egy grindfest-et?
6.
6.
Zuzmo
Egyik kiadó sem szeretetszolgálat, hogy az üzletileg leszerepelt cuccaik miatt akár még egy fillért elégessenek, csak hogy néhány ember játszhasson velük, mert ő nem vette meg teljes áron amikor megjelent.
5.
5.
crytek
#4: Mert kb halott a game senki se tolja egyedül meg kb lehetetlen benne haladni mert több emberre van kitalálva...(azt hogy ez mennyire valós nem tudom én csak azt tudom amit azok írtak akik tolták) Ezért ha kapna egy single -re átalakitott offline patchet hogy egyedül is tolhasd mint egy singleplayer game-et akkor még játsznának is vele az emberek
4.
4.
Cole
#3: Aztán miért ne lenne játszható? Most már tényleg érdekel.
3.
3.
crytek
#2: Azon kívül hogy játszani tudod? Végül is ja totál semmi hogy egy kb játszhatatlan játékból játszható lesz
2.
2.
Cole
#1: Miért akkor mi változik? :D
1.
1.
crytek
Ennyi idő alatt kidobhattak volna egy offline patchet és akkor talán még vennék is csak csak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...