Wreckfest - hamarosan PS5-ön is zúzhatunk

A Bugbear autóversenyzős játékában karosszéria nem marad épen. Nyáron ezt a PlayStation 5 nyújtotta lehetőségnek hála még szebb kivitelben élvezhetjük, és még a multis versenyek is nagyobbra duzzadnak.

A Bugbear 2019-es játéka, a FlatOut és a Destruction Derby előtt fejet hajtó Wreckfest hamarosan újgenerációs formában ölt új köntöst: vagy ahogy a fejlesztők fogalmaznak, beköszönt a Wrext-Gen kora. Egy új, bár rövidke mozgóképes kedvcsinálóval illusztrálják, mi vár a roncsderbi-versenyzőkre PlayStation 5-ön.

Az újgenerációs változat 60 fps-t és 4K felbontást ígér, valamint feljavított grafikát és magasabb felbontású textúrákat – a vizuális élményt élethűbb fény-árnyék hatások, valamint dinamikus homokfelcsapódás egészíti ki. DualSense-támogatás és gyorsabb töltési idők segítenek, hogy egy percre se essünk ki a verseny izgalmából, amit többjátékos módban már 23 másik játékossal szemben vívhatunk.

A Wreckfest PS5-ös változata június 1-jén jelenik meg 40 dolláros áron, de a PlayStation 4-es verzióval rendelkezők 10 dollárért is beszerezhetik. A játék anno Xbox One-ra is megjelent, de Xbox Series X/S-es kiadásról most nem érkezett hír.

12 komment - szólj hozzá!