Necromunda: Hired Gun - akcióban az autopistol

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 29.
  • Teaser
Link másolása
Egy rövid kis teaser trailerrel jelentkezett nemrég a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó FPS, a Necromunda: Hired Gun, amiben a főszerepet ezúttal hősünk egyik brutális lőfegyvere, az autopistol kapta.

Március közepén mutatta meg magát először a játékosoknak a Necromunda: Hired Gun, amiről már akkor gyorsan kiderült, hogy nem egy finomkodós FPS-t üdvözölhetünk benne. A bemutatkozó videó alatt is úgy hivatkoztunk a játékra, mint a Warhammer 40.000-univerzum és a DOOM-játékok fúziója, és a legújabb videó erre ismét ráerősített:

A nyúlfarknyi előzetesben a játék egyik lőfegyverét, az autopistolt csodálhatjuk meg működése közben, ami a neve alapján talán elsőre nem hangzik brutálisan, a videót elnézve azonban gyorsan megváltozik majd a véleményünk az elképesztő tűzgyorsasággal rendelkező gyilkolóeszközről.

A Necromunda: Hired Gun premierjéig már nem is kell olyan sokat aludnunk, hiszen június 1-jén már indulhat a fejvadászat PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

7.
7.
shatterhand
#5: Videók alapján. Úgy írtam.
Elég megnézni,hogy az xboxosok mai napig várják,hogy kiadják oda is. Magyarul a videóknak hisznek mert az alapján tényleg jó.
Én is beleunom magam,de évente egyszer rajom a w40k filing és akkor darálok benne. A helyszinek brutál részletesek. És én alsp ps4en szaggatva jatszom. De ps5ön már majdnem pc látványt ad.
6.
6.
bitbandita
Mondjuk nekem az elég illúzió romboló pl a videó végén, hogy egy iszonyatos erőpéncélos, energiafegyveres enemyt egy autópisztollyal lövöldöz. Igaz azt már nem látjuk, hogy mire megy vele, de nagyon remélem, hogy egy ilyen félisten erejű kreatúrákat nem lehet egy szál autopistollal lerendezni.
5.
5.
bitbandita
#3: A Deathwing mint 10 pontos játék? A megjelenéskor botrányosan szar volt, szinte játszhatatlan, élvezhetetlen, egy bughalmaz komoly teljesítmény gondokkal, még az erősebb gépek is behánytak tőle. Egyedül a hangulat az ami miatt nem felejtették el mára teljesen, mert az azért rendben van. Viszont hosszú távon még a hangulat sem menti meg, annyira egyhangú és monoton az egész. De az is igaz, hogy az idők során valamennyire kikupálták, de még így is max az elmegy kategória.
4.
4.
Ooorky
#3: Véletlenül sem a töménytelen bug, elbaszott design (pl. random besülést is átvették a társasból egy túlélő fps-ben...) és hosszú távon élvezhetetlen játékmenet a probléma a Deathwing-gel...

Cikkhez: Autopistol a w40k világának legócskább fegyvere...
2.
2.
Gykrizsi
Elég jónak tűnik, és nyomot áron is jön, szerintem beszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...