Áll a bál a PC-s Crash Bandicoot 4 körül

A napokban végre PC-n is elérhetővé vált a Crash Bandicoot 4: It's About Time, és ezzel az összes nagyobb platformot kipipálta a folyamatosan pörgő sávos bandikut - azonban a játék DRM-védelme rengeteg fejfájást okoz a PC-s felhasználóknak.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#9: Nem az ubitól kéne tanulni, hanem körülnézni az irodájukon kívül is ugyanis a warez kb évek óta hanyatlik, nem értem mit szenvednek még bármilyen védelemmel. Ami jó játék úgyis megveszi akinek kell ,aki meg letölti az akkor is letölteni ha pl ott van akcióban /game passban/bárhol máshol olcsón.
#9
Nem tanultak az Ubisoft hibájából, ők is hasonló védelmet raktak régen az Assassins Creed és a Silent Hunter 5 alá, akkor is a warezosok jártak jól.
#7
#6: Ez így estére nagyobb poén volt kb mint a férges szájmaszkok...
#6
Egyszerűbb lenne ha pc-re nem is adnának ki játékot. Nem értem egyáltalán minek csinálja akárki.
#5
#3: Van funkciója. Szerintem direkt csinálják, hogy szivassák a játékosokat. Ezek az always onnline DRM-ek már többször bizonyították az elmúlt 10+ évben, hogy semmi másra nem jók.
#4
#1: Másnap fel volt törve.
#3
Remélem legalább utólag kiveszik ezt az always-online dolgot, ha már funkciója úgysincs.
#2
Ezért is a CD Projekt a hibás? Baki a köbön, mentem magam tökön bököm. :D
#1
pont akartam volna írni, minek a védelem, úgyis nemsoká feltörik :D miért nem fogják már fel, hogy így nemhogy semmit nem ér, de még rosszabb is az egész üzletnek?