Elindult az Elite Dangerous: Odyssey alfája

  • Írta: gorien
  • 2021. március 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Az ígéretekhez híven tegnap elstartolt az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-re benevezők egyelőre csak egyetlen csillagrendszerben próbálgathatják az új funkciókat, de a játéktér a teszt folyamán egyre bővülni fog.

Az Odyssey kiegészítő arra hivatott, hogy alaposan felforgassa az Elite: Dangerous világát, többek között lehetővé teszi, hogy ne csak pilótafülkéből, de gyalog is felfedezhessük a bolygókat. A Frontier Developments korábban kénytelen volt csúsztatni a csomag tesztidőszakát, de a legutóbb megígért dátumot már sikerült tartani: tegnap elindult az alfa.

A néhány hétig tartó tesztelésre azok nevezhetnek be, akik megveszik a Lifetime Expansion Passt vagy előrendelik a játék Deluxe Alpha Editionjét. Az alfa több fázisra épül majd, amint az fentebb is látható, és minden szakasz újabb felfedeznivalókkal és funkciókkal bővíti a tesztváltozatot. Egyelőre egyetlen csillagrendszerre korlátozódnak a lehetőségeink.

Az alfa PC-n érhető el, és a tervek szerint az Odyssey meg is jelenik, amint annak vége. A kiegészítő konzolos változataira ősszel számíthatnak a játékosok.

5.
5.
shooter1234
Alfában sikerült megcsinálnom néhány power reconnect vagy milyen típusu küldetést, meg előtte néhány scavengert, hogy legyen lóvém a maveric suitra, mivel ahhoz van a laser cutter és azzal lehet bemenni a nagyobb biztonsági szintet követelő épületekbe elhagyatott létesítmények esetén, mivel ott scannerrel nincs kinek a személyazonosságát leklónozni.. Egész jónak tűnik eddig a cucc, szerintem jó irányba haladnak.
4.
4.
Cole
#2: Most belenéztem az alfába, azt se tudom mi van kb. Pedig van 600 óra a hátam mögött. :D Jó meg ez se végleges, de jó lesz ez én úgy gondolom. Jó kis vérfrissítés lesz ez.
3.
3.
Ooorky
#2: Én docking computer-es casual peasant vagyok :D
Mondjuk én se indítottam el vagy fél éve, akkor is csak azért, hogy kipróbáljam az új notebook-on.
2.
2.
Ganzer
#1: Fú, ne is mondd, én egy éve abbahagytam, mostmeg dokkolni is elfelejtettem.. Tanulhatok mindent újra.
1.
1.
Cole
A Lifetime Expansion Passt már nem lehet venni, a játék indulásra előtt/elején lehetett rá szert tenni ha jól tudom. :)
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a végső 1.0. Lesz mit újra megtanulni megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...