Bemutatkozott az EA Sports PGA Tour

  • Írta: szlav
  • 2021. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Hat év kihagyás után újra meglengeti a golfütőt az Electronic Arts. A széria EA Sports PGA Tour néven indul újra, az első infómorzsák alapján pedig komoly figyelem kerül majd az újgenerációs látványvilágra.

Az Electronic Arts újraindítja a hosszú múltra visszatekintő golfjáték-sorozatát, ezúttal azonban egyetlen golfozó neve sem fémjelzi majd a borítót. Mivel a játékvállalat hosszútávú partneri szerződést kötött az Egyesült Államok legnagyobb professzionális golfszervezetével, EA Sports PGA Tour néven kell majd keresnünk az EA Tiburon fejlesztését. Különös hír ez, hiszen a PGA pecsétje az utóbbi években a 2K sorozatán díszelgett, ők pedig nemrég kötöttek szerződést Tiger Woodsszal, arról viszont nem tettek említést, hogy ejtenék a torna címerét.

Na, de kanyarodjunk is vissza az EA Sports PGA Tourra! Mivel a hír egyelőre csak a szerződésre és a játék bejelentésére koncentrál, kevés részletet tudhattunk meg magáról a játékról, az EA viszont annyit már megígért, hogy saját karriert építhetünk, melynek során megfordulhatunk a világ leghíresebb pályáin, ha pedig elég ügyesek vagyunk, akkor elnyerhetjük a The Player Championship vagy a FedExCup serlegeit is.

A játék egyébként az újgenerációs hardvereket célozza, így ehhez méltó látványra számíthatunk majd. Az EA floridai csapata a Frostbite Engine segítségével hozza majd életre az alkotását, így a stúdió saját szavaival élve "elképesztő látvány, lélegzetelállítóan immerzív helyszínek és könnyen megközelíthető, dinamikus játékélmény" vár majd ránk. A megjelenésről és a játék további részleteiről következő néhány hónapban hallhatunk bővebben.

1.
1.
crytek
Milyen érdekes, hogy pont akkor amikor a 2K felvásárolta a másik golfos cókmókot :)
Bár ahogy az nba live vs nba2k széria viszonya van a 2k itt is jobb lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...